TRAILER: Nicolas Cage speelt zichzelf in de komische film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’

Nicolas Cage The Unbearable Weight of Massive Talent

TRAILER: Nicolas Cage speelt zichzelf in de komische film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’

Nicolas Cage speelt zichzelf in de komische film The Unbearable Weight of Massive Talent, die in april 2022 in première moet gaan in de bioscoop.

Lionsgate deelde deze week de officiële trailer voor The Unbearable Weight of Massive Talent, een aankomende film met Nicolas Cage in de hoofdrol als een fictieve versie van zichzelf. Wij kijken nu al uit naar deze potentiële cultklassieker.

De film draait om een in zware schulden verkerende Cage, die ermee instemt om het verjaardagsfeestje van een rijke megafan (Pedro Pascal; The Mandalorian en Narcos) bij te wonen voor $ 1 miljoen. Vervolgens wordt hij echter gerekruteerd door een CIA-agent (Tiffany Haddish) om een ​​missie uit te voeren.

In The Unbearable Weight of Massive Talent, geregisseerd door Tom Gormican, zijn ook Sharon Horgan, Lily Sheen, Jacob Scipio, Ike Barinholtz, Neil Patrick Harris en Paco León te zien.

In een interview met Entertainment Weekly eerder deze week, zei Cage dat zijn fictieve personage “zich onvervuld voelt en worstelt met de afwijzing die zo vaak kan gebeuren in het kleine stadje Hollywood.”

“Ik was niet zo enthousiast over het idee om mezelf te spelen, maar toen Tom me dit script stuurde, deed Nicky (het personage van Cage, red.) me een beetje denken aan Jerry Lewis’ Buddy Love in ‘The Nutty Professor’,” voegde hij eraan toe. “Ik heb altijd bewondering gehad voor wat hij met die film deed. Voor mij steelt Nicky de show.”

The Unbearable Weight of Massive Talent met Nicolas Cage zal normaal gesproken medio april in de bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram