GIVEAWAY: ‘Spider-Man: No Way Home’ gaat 16 december in première en wij geven kaarten weg

Spider-Man no way home kaarten winnen bioscoop

GIVEAWAY: ‘Spider-Man: No Way Home’ gaat 16 december in première en wij geven kaarten weg

Spider-Man: No Way Home gaat 16 december in première en wij geven kaarten en merchandise weg. Lees snel verder, doe mee en maak kans.

Spider-Man: No Way Home gaat op 16 december in premiere in de Nederlandse bioscoop, en wij geven een een aantal mooie prijzenpakketten weg. Wat je kunt winnen? Bioscoopkaarten voor deze nieuwe Marvel-film voor twee, plus unieke merchandise. Onderaan kun je meedoen!

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de SpiderMan-films is onze friendly neighbourhood spider ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om SpiderMan te zijn.

Spider-Man no way home kaarten winnen bioscoop WINACTIE ‘Spider-Man: No Way Home’

Win twee gratis bioscooptickets en een selectie goodies voor deze spannende Marvel-film. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Spidey’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee en unieke merchandise!

Succes!

Meedoen kan tot 19 december en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram