TRAILER: The Riddler ontmaskert Batman in de nieuwe internationale trailer van de naderende film

The Riddler The Batman nieuwe internationale trailer

TRAILER: The Riddler ontmaskert Batman in de nieuwe internationale trailer van de naderende film

The Riddler ontmaskert Batman in de nieuwe internationale trailer van de naderende film. Ga jij de nieuwe DC Comics-film medio maart in de bioscoop bekijken?

The Riddler ontmaskert de Caped Crusader in de nieuwe internationale trailer van The Batman. Met zijn onheilspellende stem die door de gehele clip galmt, horen we Paul Dano’s Riddler verkondigen dat hij “hier is om de waarheid over deze stad te ontmaskeren”, waarna we een serie beelden met geweld zien. Vlak voordat de trailer eindigt, ontdekken we dat Edward Nashton uiteindelijk ontdekt wie de man achter het masker is, als hij Bruce Wayne bij naam noemt.

Rob [Pattinson, red.] is perfect voor deze rol. Hij was ongelooflijk. Zijn transformatie was niet van deze wereld”, zei Catwoman-actrice Zoë Kravitz in een recent interview, eraan toevoegend dat regisseur “Matt Reeves veel passie heeft en zoveel om deze personages geeft. Ik ben gewoon heel blij dat hij nu op vakantie kan gaan, want hij verdient het. Ik hoop dat de fans het geweldig vinden, want we hebben hier veel werk in gestoken.”

Reeves zei ook dat Batman “nog nooit op deze manier is gedaan. Het is een detectiveverhaal, het is een actiefilm en het is een psychologische thriller.”

Voor fans van de Dark Knight, The Batman zal begin maart 2022 in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram