TRAILER: ‘Halo’ live-action serie heeft eindelijk zijn eerste teaser trailer

Halo live-action serie trailer

TRAILER: ‘Halo’ live-action serie heeft eindelijk zijn eerste teaser trailer

De aankomende Halo live-action serie heeft eindelijk zijn eerste teaser trailer gekregen. De serie is gebaseerd op de populaire gelijknamige game.

Na engelengeduld bij fans van de franchise, heeft de Halo live-action-serie nu eindelijk een eerste trailer gekregen. De serie, gebaseerd op de populaire Xbox-game, zal volgend jaar te zien zijn bij streamingdienst Paramount+.

De nieuwe beelden, die hierboven te zien zijn, bieden fans een glimp van Master Chief in zijn kenmerkende Mjolnir-pantser en zijn mede-Spartaanse collega’s in een futuristische sci-fi-wereld, terwijl ze de strijd aangaan op hun Pelican-dropships. De hele clip speelt zich af onder de begeleidende woorden van Dr. Halsey, die de bijzonderheid en het vermogen van John-117 erkent om de mensheid hoop te geven in het aangezicht van de duisternis.

Master Chief zelf wordt gespeeld door 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi-acteur Pablo Schreiber, samen met Natascha McElhone als Dr. Halsey en de originele stemactrice Jen Taylor in haar iconische Cortana-rol. Andere castleden zijn Olive Gray, Danny Sapani en Karl Johnson.

Er is momenteel nog geen officiële releasedatum voor Halo bekend, maar de live-action-serie zal ergens in 2022 exclusief bij Paramount+ kunnen worden gestreamd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram