TRAILER: ‘Snowpiercer’ seizoen 3 eindelijk op komst met Sean Bean, Daveed Diggs en Jennifer Connelly

Snowpiercer seizoen 3 trailer

TRAILER: ‘Snowpiercer’ seizoen 3 eindelijk op komst met Sean Bean, Daveed Diggs en Jennifer Connelly

De eerste Snowpiercer seizoen 3 trailer is eindelijk hier en markeert de terugkeer van Sean Bean, Daveed Diggs en Jennifer Connelly.

De trailer voor seizoen drie van Snowpiercer is officieel vrijgegeven. De actievolle en post-apocalyptische tv-serie keert volgende maand terug bij het Amerikaanse TNT, na de overstap van streaminggigant Netflix. Wat dit betekent voor kijkers in Nederland is nog niet helemaal helder, maar we rekenen er stiekem op dat de serie ‘gewoon’ weer te zien zal zijn.

In de trailer vertolkt Daveed Diggs opnieuw de hoofdrol als Layton, die je ook kunt horen als de voice-over van de trailer. De trailer hint ook op de terugkeer van Jennifer Connelly’s personage Melanie en haar volgende stappen, terwijl we horen hoe Layton de verwachtingen bepaalt voor het derde seizoen.

Snowpiercer is onlangs ook verlengd voor een vierde seizoen. Het team achter de dystopische serie heeft een verklaring uitgebracht over de nieuwe seizoenen waarin ze hun opwinding uitdrukken: “Al onze seizoenen beginnen aan een emotionele, onverwachte rit, en de goed uitgezette verhaallijnen zullen blijven evolueren en relevant blijven voor het publiek. We zijn verheugd om de trein in seizoen vier te laten rijden.”

Snowpiercer seizoen 3 verschijnt op 24 januari 2022 bij TNT, dus stay tuned voor meer nieuws over het bekijken van de serie in Nederland.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram