TRAILER: Nieuwe ‘The Matrix Resurrections’ clip stuurt aan op oorlog en toont oude bekende

Nieuwe The Matrix Resurrections trailer

TRAILER: Nieuwe ‘The Matrix Resurrections’ clip stuurt aan op oorlog en toont oude bekende

Nieuwe The Matrix Resurrections trailer wordt aangestuurd op oorlog. De film is vanaf 23 december te zien in de bioscoop.

Warner Bros. heeft de tweede officiële trailer uitgebracht voor The Matrix Resurrections, die grotendeels draait om de terugkeer van Keanu Reeves’ Neo en Carrie-Anne Moss’ Trinity. Ook zien we een oude bekende uit de eerdere films.

Net als de laatste trailer, combineert deze nieuwe visual oude beelden uit de originele trilogie met nieuwe beelden van Resurrections, met een hele reeks actiescènes boordevol geweren, raketwerpers, crashes, kungfu en meer. Hoewel de verhaallijn onduidelijk blijft, lijkt het erop dat het plot zich zal concentreren op Neo die probeert zich te herenigen met Trinity, wat een moeilijke prestatie lijkt te zijn, aangezien beide personages vermoedelijk stierven in The Matrix Revolutions.

De trailer biedt ook een eerste blik op de terugkeer van het personage Niobe, opnieuw gespeeld door Jada Pinkett Smith. Zij zegt tegen Neo: “Het is zo gemakkelijk om te vergeten hoeveel lawaai de Matrix in je hoofd pompt. Iets anders maakt hetzelfde soort geluid: oorlog.”

Hoewel Smith niet in de originele film uit 1999 verscheen, verscheen ze wel als Niobe in zowel The Matrix Reloaded als The Matrix Revolutions. Bovendien was deze rebelse vrouw een hoofdpersoon in de videogame van de franchise, Enter the Matrix.

Bekijk de nieuwe The Matrix Resurrections trailer bovenaan. De film zal op 23 december in de Nederlandse bioscoop en bij HBO Max verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram