TRAILER: James Gunn’s nieuwe serie ‘Peacemaker’ brengt comedy, drama en actie

Peacemaker trailer James Gunn HBO Max

TRAILER: James Gunn’s nieuwe serie ‘Peacemaker’ brengt comedy, drama en actie

James Gunn’s nieuwe serie Peacemaker brengt comedy, drama en actie. De show met John Cena zal vanaf januari te zien zijn bij HBO Max.

HBO Max heeft de officiële trailer onthuld van James Gunn’s The Suicide Squad spin-off tv-serie Peacemaker, waarin John Cena de nu titulaire rol uit de film van 2021 opnieuw op zich neemt.

De drie minuten durende clip belicht Cena’s personage Peacemaker, en de mensen die hij tegenkomt, waaronder Steve Agee als John Economos, Danielle Brooks als Leota Adebayo, Freddie Stroma als Adrian Chase/Vigilante, Jennifer Holland als Emilia Harcourt, Chukwudi Iwuji als Clemson Murn en Steve Agee als Economos. De beelden richten zich ook op Peacemaker’s relatie met zijn vader Auggie, gespeeld door Robert Patrick, en de plotselinge verandering in zijn vastberadenheid, die wordt veroorzaakt door zijn falen om kinderen te vermoorden, ondanks zijn eerdere motto van het doden van “mannen, vrouwen en kinderen” om vrede te bewerkstelligen.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. Peacemaker gaat op 13 januari 2022 in première op HBO Max. De streamingdienst zal ergens volgend jaar ook in Nederland beschikbaar zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram