E-BIKE: Dankzij de elektrische fiets nooit meer in de file

elektrische fiets kopen e-bike

E-BIKE: Dankzij de elektrische fiets nooit meer in de file

Een e-bike kopen? Voor velen betekent de aanschaf van een dat ze nooit meer in de file hoeven te staan.

elektrische fiets kopen e-bike

Bedenk je eens hoeveel tijd je bespaart als je ’s ochtends en ’s middags de files naar werk zou kunnen vermijden. Wat zou jij doen met al die waardevolle tijd? Mocht je voldoende inspiratie hebben voor die tijdsinvulling, dan is de tijd echt rijp om jouw vervoersmiddel te heroverwegen. Is bijvoorbeeld jouw woon-werkverkeer momenteel net iets te ver om te fietsen, waardoor je de auto pakt en in files terechtkomt? Denk dan eens aan de e-bike.

Meerdere malen per week in de file staan is niet alleen doodvermoeiend, het kost je ook waardevolle tijd. Wellicht heb je daarom het openbaar vervoer overwogen, maar kwam je al snel tot de conclusie dat je niet afhankelijk wilt zijn van anderen en onderweg ook je privacy en rust waardeert. De motor dan? Het is vast een lekker gevoel om tussen alle auto’s die in de file geparkeerd staan door te manoeuvreren, maar voor velen is deze tweewieler toch net iets te gevaarlijk. En de fiets? Poeh, van huis naar werk en terug is net iets te ver. We hebben immers geen zin om vermoeid en bezweet op werk aan te komen. Toch? Zijn we het helemaal mee eens. Wat is dan ons advies?

Je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen. Overweeg een elektrische fiets kopen eens! Wie heel dicht bij huis werkt heeft voldoende aan de reguliere fiets. Zit het kantoor of de zaak echter net iets te ver en kies je daarom voor de auto, maar heb je toch te maken met files, dan is de e-bike een geschenk uit de hemel. Waar je normaal een half uur tot uur over zou doen met de gewone doortrapper, daar ben je er met een e-bike in een fractie van die tijd. Tel daar de filetijd bij op en je bent spekkoper. Nederland is een fietsland, dus de meeste plekken kun je door middel van uitstekende fietsroutes bereiken.

Een e-bike kopen voor werk is dus een fijne investering. Je houdt tijd over, want geen files; je krijgt toch op de heenweg en de terugweg wat beweging, zonder dat het te veel inspanning kost en je gaat zweten; parkeren wordt overal een stuk gemakkelijker; het is beter voor het milieu en op de mooie dagen geniet je extra van de buitenlucht.

Er zijn inmiddels talloze varianten van de elektrische fiets, dus ontdek snel welke fiets het beste bij jou past. Verschillen tussen de diverse e-bikes zitten niet alleen in het design, maar ook in de kracht van de motor en het volume van de accu. Naast het gebruiken van deze innovatieve fietsen voor woon-werkverkeer, zul je al snel bemerken dat hij ook meer dan ideaal is voor een urban lifestyle. Lekker naar en door de stad fietsen, snel van deur tot deur. Nooit meer files of wachten op het OV. Klinkt toch heerlijk?

elektrische fiets kopen e-bike

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram