Nieuwe samenwerking SUPER73 en Topgolf maakt indruk met stoer karakter

samenwerking SUPER73 Topgolf elektrische fiets

Nieuwe samenwerking SUPER73 en Topgolf maakt indruk met stoer karakter

Nieuwe samenwerking SUPER73 en Topgolf maakt indruk met een stoer en stijlvol karakter. Zie jij deze elektrische fiets al bij jou voor de deur staan?

samenwerking SUPER73 Topgolf elektrische fiets

Met een stijlvol en superfunctioneel ontwerp dat zowel op straat als op het golfveld hoge ogen gooit, bewijst SUPER73 dat de beschaafde golfwereld en de stoere motorfietscultuur dichter bij elkaar liggen dan je in eerste instantie zou denken. Deze samenwerking tussen twee verschillende werelden is uniek en laat zien dat SUPER73 en Topgolf meer dan goed bij elkaar passen in de vorm van een superdeluxe elektrische fiets.

Door steeds weer bijzondere samenwerkingen aan te gaan, verlegt SUPER73 de grenzen van wat een elektrische fiets kan zijn. Het ‘Special Projects’ team heeft ditmaal de sportcruiser SUPER73-S2 als basis gebruikt, om in samenwerking met Topgolf tot een in het oog springend, hip en functioneel ontwerp te komen.

De inspiratie werd gehaald uit het aloude golfkarretje, iconisch geworden door zijn in de loop der jaren amper veranderde vorm. Ditmaal echter, is een vervoermiddel gecreëerd waarmee de moderne golfer zowel op de baan als daarbuiten uit de voeten kan, bijvoorbeeld onderweg naar het werk of gewoon ter ontspanning. Door de krachtige motor en selecteerbare rijmodi de S2, is dit vervoermiddel niet beperkt tot de fairways en greens.

Met het oog op de functionaliteit was het op maat maken van een golftasdrager de eerste prioriteit. Deze kan op ingenieuze wijze snel aan het frame worden bevestigd, maar indien nodig binnen enkele seconden ook worden losgemaakt. Er zijn uiteraard ook een flink aantal stijlvolle upgrades doorgevoerd, denk hierbij aan bijvoorbeeld een ingebouwde ijskoeler als contragewicht voor de golftas en een Speaqua-luidspreker in de vorm van een golfballetje.

Geheel in golfstijl hebben het SUPER73-S2-frame, de accubehuizing en de kettingkast een weelderig groene kleur gekregen, waar de wielen, de ‘Triple Crown’ en het kettingblad voorzien zijn van een felgroene poedercoat. De felwitte logo’s van Topgolf en SUPER73 vormen en spectaculair contrast. Het op maat gemaakte Saddlemen zadel is eveneens in deze kleurcombinatie uitgevoerd. De Vee Speedster Whitewall-banden en het SUPER73 McFly-stuur maken het ontwerp helemaal af.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram