Bang dat je e-bike gestolen wordt? Dankzij het GPS-systeem van dit merk heb je geen stress

QWIC Premium Q

Bang dat je e-bike gestolen wordt? Dankzij het GPS-systeem van dit merk heb je geen stress

Bang dat je e-bike gestolen wordt? Met de Premium Q van QWIC, voorzien van een geïntegreerd GPS systeem, hoeft dat niet meer.

QWIC Premium Q

Rijd jij een elektrische fiets of overweeg je een aanschaf? De kans is groot dat je ‘ja’ kunt antwoorden op één van de twee vragen. Een e-bike staat tegenwoordig bovenaan het gemiddelde wensenlijstje, maar helaas is deze populariteit ook onder dieven niet onopgemerkt gebleven en groeit het aantal diefstallen mee. Het Nederlandse e-bike merk QWIC zorgt er met een geïntegreerd GPS-systeem voor dat je met een gerust hart van je elektrische fiets geniet.

Geïntegreerd GPS systeem mét service van ’s werelds grootste securitybedrijf

Heb jij de angst dat je e-bike gestolen wordt? Dat hoeft niet meer met de Premium Q van QWIC. De award winnende design e-bike beschikt over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste securitybedrijf. Je kunt hiermee je Premium Q op ieder moment lokaliseren. Daarnaast krijg je een bericht wanneer je fiets een gebied verlaat.

Zorgen over een gestolen QWIC verleden tijd

Door dit GPS-systeem met bijbehorende service, kan een gestolen Premium Q gevonden worden met de aanvullende mobiliteitsverzekering. Daarnaast breng je via de app moeiteloos verzekeraar ENRA én de politie op de hoogte. Zo is het niet meer nodig om los aangifte te doen. Mocht je elektrische fiets binnen drie weken niet gevonden zijn, dan krijg je een splinternieuwe Premium Q e-bike. In de tussentijd rijd je een e-lease bike. Word je fiets opgespoord, maar verkeert deze niet meer in nieuwstaat door de poging tot diefstal, dan wordt de schade vakkundig hersteld door een rijwielhandelaar. Zo zijn zorgen over een gestolen QWIC verleden tijd!

Je rijdt een QWIC Premium Q al vanaf € 4.499,-. Ga naar de website voor meer info.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram