TRAILER: Universal Pictures brengt een proloog van 5 minuten uit voor ‘Jurassic World 3: Dominion’

Jurassic World 3: Dominion

TRAILER: Universal Pictures brengt een proloog van 5 minuten uit voor ‘Jurassic World 3: Dominion’

Eerste Jurassic World 3: Dominion trailer toont proloog van 5 minuten. Reis 65 miljoen jaar mee terug het verleden in naar het tijdperk van de dinosauriërs.

Universal Pictures heeft een proloog van vijf minuten uitgebracht voor de aankomende film Jurassic World 3: Dominion, het vervolg op Jurassic World: Fallen Kingdom, met exclusieve clips die niet in de uiteindelijk film te zien zullen zijn.

De trailer begint met een reis van 65 miljoen jaar naar het verleden, toen dinosaurussen over de aarde zwierven. Verbluffende scènes tonen hoe de brachiosaurus met lange nek, driehoornige triceratops, vliegende pterosauriër en andere prehistorische beesten bij zonsondergang door de rustige bodems en canyons zwerven voordat twee T-Rex de stilte verbreken in een dodelijk duel. Het laatste moment van de scène toont een mug die de verslagen T-Rex bijt voordat de clip naar het heden springt, waar een T-Rex een drive-in-theater terroriseert voordat hij in het dichte bos verdwijnt.

Jurassic World Dominion is uitvoerend geproduceerd door Colin Trevorrow, Steven Spielberg en Alexandra Derbyshire, met hoofdrollen voor Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Sam Neill en Laura Dern.

De vervolgtrilogie van Jurassic World zal medio juni 2022 in de bioscoop verschijnen. Bekijk de aangrijpende proloog bovenaan en houd ons in de gaten voor meer trailers.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram