Regisseur Ridley Scott heeft bevestigd dat er een Blade Runner-serie op komst is

Blade Runner-serie

Regisseur Ridley Scott heeft bevestigd dat er een Blade Runner-serie op komst is

Regisseur Ridley Scott heeft bevestigd dat er een Blade Runner-serie in ontwikkeling is. De TV-serie moet in 2023 in première gaan.

Blade Runner-serie

Blade Runner-regisseur Ridley Scott heeft officieel bevestigd dat er een tv-serie van zijn populaire sci-fi-filmfranchise wordt gemaakt. Daarnaast werkt ook aan een serie voor Alien.

In een recent interview op BBC Radio onthulde Scott: “We hebben al de pilot voor Blade Runner en de ‘bijbel’ geschreven. Dus we presenteren Blade Runner nu al als een tv-show, de eerste 10 uur.” Hij voegde eraan toe dat Alien ook een “vergelijkbare” behandeling zal krijgen en volgens Variety “wordt er een pilot geschreven samen met een ‘bijbel’ van wat er gebeurt in de 8-10 uur van de show.”

Scott had tot nu toe nooit gesproken over de mogelijkheid van een Blade Runner-serie. Eerder deze maand ging een anime-serie gebaseerd op de film, met de titel Blade Runner: Black Lotus, in première op Adult Swim. De originele Blade Runner-film die zich afspeelde in de dystopische toekomst van Los Angeles in 2019, werd uitgebracht in 1982 en had Harrison Ford in de hoofdrol.

Bekijk hieronder hoe Scott het komende tv-programma bespreekt. Naar verwachting zal de serie pas in 2023 uitkomen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram