TRAILER: Eerste preview ‘Euphoria’ Seizoen 2 duikt op

Euphoria seizoen 2 trailer

TRAILER: Eerste preview ‘Euphoria’ Seizoen 2 duikt op

We hebben een eerste teaser trailer voor Euphoria seizoen 2. Het tweede seizoen van de dramaserie heeft tevens een officiële releasedatum gekregen.

HBO heeft de eerste teaser voor Euphoria seizoen twee uitgebracht, samen met de officiële releasedatum: 9 januari 2022. Keek jij het eerste seizoen van de mede door Drake geproduceerde serie?

De teaser onthult niet veel over het plot van het komende seizoen; het centreert zich echter wel op Rue (Zendaya) terwijl ze danst en zingt met Frank Sinatra’s “Call Me Irresponsible” voordat er wordt geflitst tussen een hele reeks feestscènes.

“Als je jonger bent, voelt alles zo permanent”, vertelt Rue in de visual. “Maar naarmate je ouder wordt, begin je je te realiseren dat er niets is en dat iedereen van wie je houdt kan wegdrijven.”

De trailer geeft ook een nieuwe blik op eerdere castleden Sydney Sweeney (Cassie), Alexa Demie (Maddy), Barbie Ferreira (Kat) en Maude Apatow (Lexie). Daarnaast wordt in het komende seizoen zanger Dominic Fike aan de cast toegevoegd.

Over het tweede seizoen gesproken, in een interview met Teen Vogue eerder dit jaar, zei Zendaya: “Het is een moeilijk seizoen. Het zal moeilijk zijn en het zal soms verwoestend zijn, maar ik denk dat Rue echt al die zorg verdient als het gaat om haar personage, omdat ik denk dat ze veel vertegenwoordigt voor zoveel mensen.

“Ik hoop die mensen trots te maken met onze portrettering van Rue [en] waar alle personages naartoe gaan. Ik denk echter dat dit seizoen niet gemakkelijk zal worden”, voegde ze eraan toe. “Het wordt geen leuke aanblik, denk het niet. Soms.”

Het eerste seizoen, dat in 2019 in première ging, werd gevolgd door twee specials: het eerste, Trouble Don’t Last Always, uitgebracht in december 2020, en het tweede, F*** Everyone Who’s Not A Sea Blob, uitgezonden in januari van dit jaar.

Euphoria seizoen 2 gaat op 9 januari in première bij HBO Max. Bekijk de teaser van de dramaserie bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram