CADEAUTIP: Acqua di Parma en Emilio Pucci viert dit najaar met een bijzondere Holiday Season-collectie

Acqua di Parma x Emilio Pucci Holiday Season

CADEAUTIP: Acqua di Parma en Emilio Pucci viert dit najaar met een bijzondere Holiday Season-collectie

Acqua di Parma x Emilio Pucci viert dit najaar met een bijzondere Holiday Season-collectie. Is dit wellicht de ideale cadeautip voor de feestdagen?

Acqua di Parma x Emilio Pucci Holiday Season

Dit najaar zien we de nieuwe Holiday Season-collectie van Acqua di Parma schitteren in de iconische stijl van Emilio Pucci. Het nieuwe aanbod, dat precies op tijd is voor de feestdagen, ondersteunt de campagne “Riscriviamo il Futuro-Rewrite the Future” van Save the Children. De Vortici-print, even elegant en vrolijk als altijd, staat pal voor de inhoud van de set: een kostbaar schoonheidsritueel geïnspireerd door Magnolia Nobile.

Het afgelopen jaar werd onze veerkracht erg op de proef gesteld. Maar twee Italiaanse merken fleuren de eindejaarsperiode op met een nieuwe collectie waarin leven, liefde en vreugde centraal staan.

Acqua di Parma en Emilio Pucci delen gemeenschappelijke waarden, zoals traditioneel vakmanschap, een vreugdevolle uitstraling en een passie voor schoonheid. Nu slaan beide merken de handen ineen voor de campagne Rewrite the Future van Save the Children. Deze internationale organisatie zet zich al meer dan honderd jaar in voor kwetsbare kinderen met een moeilijke sociale achtergrond en beperkte kansen op degelijk onderwijs, zodat ze een betere toekomst zouden hebben.

Emilio Pucci combineert essentieel design met vrolijke kleuren. De oprichter van het bedrijf creëerde een rijk universum van prints en een onmiskenbare stijl, die hem de bijnaam ‘prins van de prints’ opleverde. Deze samenwerking tussen beide bedrijven geeft concreet vorm aan de perfecte harmonie tussen de vrolijkheid van Emilio Pucci en de uitstraling van Acqua di Parma.

Voor deze eindejaarsperiode wordt de Vortici-print (geïnspireerd op een oud thema van Emilio Pucci) voorgesteld in Parmageel met een nieuw, harmonisch samenspel van licht en kleur. De wervelende bewegingen stralen positivisme en levensvreugde uit. Ze nemen ons mee naar de wereld van de Italiaanse schoonheid: van geraffineerde stadsarchitectuur tot prachtige bloementuinen en de zonovergoten stranden van de Middellandse Zee. Ze scheppen een gevoel van vrijheid en vertrouwen.

Acqua di Parma x Emilio Pucci Holiday Season-collectie

Net als in de video van de campagne hierboven, is de Vortici-print ook in de hele collectie aanwezig. Deze geeft vorm en kleur aan de typische, ronde dozen en verpakkingen van Acqua di Parma.

De collectie van Acqua di Parma x Emilio Pucci zelf brengt een prachtige selectie van originele producten voor het nieuwe winterseizoen: schitterende Le Nobili- en Blu Mediterraneo-geschenkdozen, Notte di Stelle-kaarsen en -diffusers uit de Home Collection, sets en bijzondere uitgaven met de laatste Barbiere-nieuwigheden en de fascinerendste Le Nobili-formules. De collectie omvat bovendien een adventskalender boordevol verrassingen om dag na dag te onthullen. Oprechte, originele geschenken om heerlijk van te genieten.

De collectie Acqua di Parma x Emilio Pucci is sinds vorige maand 2021 verkrijgbaar in de boetieks en e-commerce-outlets van beide merken en via de winkel.

Acqua di Parma x Emilio Pucci Holiday Season

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram