Molton Brown betovert opnieuw de zintuigen met de nieuwe najaarsgeur ‘Neon Amber’

Molton Brown Neon Amber heren geur

Molton Brown betovert opnieuw de zintuigen met de nieuwe najaarsgeur ‘Neon Amber’

De Molton Brown Neon Amber is de nieuwste herengeur die dit najaar de zintuigen betovert. Met deze Britse parfum voor heren ga je zelfverzekerd de deur uit.

Molton Brown Neon Amber heren geur

Molton Brown, de parfumexperts uit Londen, betoveren de zintuigen met de nieuwe geurcollectie voor dit najaar: Neon Amber. Niet alleen jij, maar iedereen om jou heen geniet van dit herenluchtje, dat sprankelt en aantrekt. Pas maar op als je het draagt met uitgaan, want deze mysterieuze, warme geur is intens, gedurfd en gepassioneerd, en trekt zodoende de verfijnde bijtjes.

De dynamische collectie is sinds kort verkrijgbaar en is een moderne herinterpretatie die de traditionele, rijke ambergeuren zowel eren als uitdagen. Nu Molton Brown met trots terugkijkt op hun 50-jarig bestaan, zijn ze verheugd nog altijd unieke geuren te ontdekken, altijd gemaakt in Engeland en dierproefvrij.

Molton Brown Neon Amber is ideale herengeur voor dit najaar

Molton Brown Neon Amber herengeur

Neon Amber begon als een zeer persoonlijk project voor New Gen-parfumeur Jérôme Di Marino. Hij creëerde deze amber-vanillegeur oorspronkelijk om zelf te dragen, als liefhebber van diepe, weelderige geuren. Jérôme geeft graag een nieuwe draai aan klassieke noten en heeft voor Neon Amber een van de meest iconische akkoorden van de industrie opnieuw uitgevonden – Amber 83.

Amber 83 werd in 1889 gecreëerd door het legendarische parfumhuis De Laire. Het akkoord, een samenstelling van vanille, cistus, labdanum en patchoeli, groeide uit tot dé verfijnde, innovatieve basis voor warme, amberachtige geuren.

In zijn opwindende en ongekende creatie verving Jérôme de klassieke vanillenoot door een overdosis tonka absolue, ook bekend als de ‘nieuwe vanille’, voor een sensueel, romig en complex hart. De eau de toilette prikkelt de zintuigen met stralende mandarijn en roze peper in de top, gedomineerd door tonka absolue en versterkt door droog cederblad.

In de basis heeft Jérôme de harsachtige cistus aangevuld met frisse, minerale ambroxan voor een warm, mysterieus geurspoor. De eau de parfum heeft een voller, sterker karakter, met een donkere, droge hint van de signatuurnoot hooi absolue. Deze signatuurnoot wordt aangedreven door de pittige bergamot in de top en verdiept door de basis van tabak.

De nieuwe Neon Amber collectie is nu in de winkels en online verkrijgbaar zijn.

Molton Brown Neon Amber heren geur

Post a Comment

#Volg ons op Instagram