VADERDAG: Verras je vader aankomend weekend met iets bijzonders van luxemerk Molton Brown

VADERDAG: Verras je vader aankomend weekend met iets bijzonders van luxemerk Molton Brown

Op zoek naar een heerlijke vaderdagcadeautip? Verras je vader aankomend weekend met iets bijzonders van luxemerk Molton Brown, zoals hun beste geuren.

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Aankomend weekend, op 19 juni 2022 om exact te zijn, is het weer Vaderdag. Uiteraard gaan we er vanuit dat je jouw pa voldoende in het zonnetje zet gedurende het jaar, maar zondag aanstaande biedt toch mooi de uitgelezen mogelijkheid om een goed stuk vlees te gaan eten met je old man en hem te voorzien van een bijzondere kleinigheid. En zoek je voor dit laatste nog een mooie Vaderdagcadeautip, dan hebben wij met het merk Molton Brown een aantal fraaie suggesties op niveau.

Ieder jaar weer is het tijdens de bijzondere dagen jagen geblazen op dat ene mooie cadeau. Tijdens Vaderdag is dat niet anders. Gelukkig zijn er een hoop merken die bekend staan om hun mooie producten in nog mooiere verpakkingen. Voor hen die de inspiratie goed kunnen gebruiken bieden deze labels eigenlijk altijd wel iets tofs om te geven aan dierbaren. Heel fijn!

Toch kan het beter, en mogen we eigenlijk een tandje bijzetten. Daarom kijken we dit jaar naar een merk dat óók altijd mooie producten in fraaie verpakkingen aanbiedt, maar dat wel een ferme upgrade is ten opzichte van de bekende cadeauwinkels die je vindt in de populaire winkelstraten.

Molton Brown is een van oorsprong Brits parfummerk dat luxe producten in de collectie heeft die je het liefst zelf thuis hebt staan. Daarmee is het label ideaal voor de eigen verlanglijstjes, maar zeker ook voor de cadeaus bedoeld voor de speciale personen in jouw leven.

Molton Brown en hun perfecte cadeaus voor Vaderdag

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Voor jouw vader wil je natuurlijk niets anders dan het beste. En het beste, dat heeft Molton Brown. Het merk, dat in 1971 begon in South Molton Street in Londen, heeft een typische kenmerkende Britse stijl. Perfect voor de gedistingeerde gentleman en de ideale gift voor Vaderdag.

De eau de parfums, bad- en douchegeuren, haarproducten en huisparfums worden in Engeland gemaakt en zijn diervriendelijk. Molton Brown gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor uitzonderlijke geurconcentraties en is vanwege de productkwaliteit zelfs door Koningin Elizabeth II tot hofleverancier benoemd. Omdat duurzaamheid Molton Brown bovendien aan het hart gaat, test het nooit op dieren, maakt het alles zelf in zijn eigen productiefaciliteit in Elsenham en pleit het voor schoonheid met meer liefde voor de natuur. Het merk werkt met een variëteit aan parfumeurs aan heerlijke karakteristieke geuren die je lang omhullen.

Veel beter kan het verhaal achter een merk eigenlijk niet zijn. Historisch goede kwaliteit plus een moderne, bewuste mentaliteit. Het is dan ook niet gek dat het eindproduct, de Molton Brown parfums, bad- en douchegeuren, haarproducten en huisparfums, zeer geliefd zijn onder een doelgroep die graag luxe en kwaliteit wenst. Zoals gezegd, heerlijk om te krijgen, maar ook prachtig om te geven.

Het aanbod bij Molton Brown is uitgebreid, maar hieronder hebben wij een mooie selectie gecureerd die elke vader tot grote tevredenheid zal stemmen.

Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel en Re-charge Black Pepper Bodyscrub Bar

Geniet van een verwarmende douche of bath met de Re-charge Black Pepper bad- en douchegel. Een mix van avontuurlijke, gecultiveerde tonen reinigt de huid op intense wijze en parfumeert deze met een kruidige geur. Gebruik the Re-Charge Black Pepper Bodyscrub Bar, verrijkt met zwarte peperkorrels, voor een hydraterende, gezond uitziende huid.

Prijzen: 

  • Re-charge Black Pepper Bath & Shower Gel (300ml):  28,00 €
  • Re-charge Black Pepper Bodyscrub Bar (250g):  20,00 €

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Tobacco Absolute Eau de Parfum & Eau de Toilette

Een intense, houtachtige geur met complexe tonen van tabak gecombineerd met subtiele citrustonen om uw zintuigen te prikkelen en u te laten genieten van een verfijnde geur.

Prijzen: 

  • Tobacco Absolute Eau de Parfum (100ml):  130,00 €
  • Tobacco Absolute Eau de Toilette (100ml):  100,00 €

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Coastal & Sea Fennel Liquid Hand Wash & Coastal & Sea Fennel Hand Wash Re-fill

Een verfrissende vloeibare handzeep en navulzak van Molton Brown, met opwekkende mariene noten, cipres en Australische zeevenkel. Voor de productie van dit navulzakje is 80% minder plastic gebruikt in vergelijking met de productie van twee van onze standaard 300ml flessen.

Prijzen: 

  • Coastal & Sea Fennel Liquid Hand Wash (300ml):  25,00 €
  • Coastal & Sea Fennel Liquid Hand Wash Re-fill (400ml):  30,00 €

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Extra-rich Bai Ji Hydrator

Deze rijke hydraterende crème voor heren is een intense vochtinbrengende verzorging verrijkt met bai ji-extract en macadamia-zaadolie. Geparfumeerd met pittige accenten van mandarijn, verkwikkende pepermunt en kruidige koriander laat het een dynamisch, verfrissend aroma achter op de huid.

Prijzen: 

  • Extra-rich Bai Ji Hydrator (100ml): 35,00 €

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Neon Amber Eau e Parfum, Neon Amber Bath & Shower Gel & Neon Amber Body Lotion

Een rijke, donkere geurcollectie, gevuld met amberachtige vanille-tonen van heldere mandarijnolie, romige tonkaboon absolue en warme ambroxan. Geef je badritueel een boost met de Neon Amber Bath & Shower Gel en hydrateer de huid na het baden met de lichte Neon Amber Body Lotion. Gebruik de Neon Amber Eau de Parfum om het geur ritueel compleet te maken.

Prijzen: 

  • Neon Amber Eau de Parfum (100ml): 130,00 €
  • Neon Amber Bath & Shower Gel (300ml):  25,00 €
  • Neon Amber Body Lotion (300ml):  30,00 €

Molton Brown vaderdag cadeau tip parfum

Welk van deze prachtige producten uit Molton Brown’s collectie passen het beste bij jouw vader? Als je eruit bent, dan kun je tijdig jouw Vaderdagcadeau bestellen via de officiële webshop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram