Hertog Jan komt met nieuw Vatgerijpt bier: Gerards Toegift

Hertog Jan Vatgerijpt Gerards Toegift

Hertog Jan komt met nieuw Vatgerijpt bier: Gerards Toegift

Hertog Jan Vatgerijpt bier introduceert Gerards Toegift, het laatste kunstje van meesterbrouwer Gerard van den Broek.

Hertog Jan Vatgerijpt Gerards Toegift

Na 35 jaar bij Hertog Jan heeft meesterbrouwer Gerard van den Broek zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Tijd om het wat rustiger aan te doen, en daarom geeft hij het stokje van meesterbrouwerschap door. Maar dit gebeurt niet onopgemerkt.

Gerard van den Broek vertrekt niet bij Hertog Jan zonder alle fans uitgebreid te bedanken. Hij heeft niet alleen veel betekent voor de Limburgse brouwerij en de gemeenschap – waarvoor hij recent zelfs een lintje ontving – ook waren bierliefhebbers door het hele land heel bijzonder voor hem. Weggaan zonder een afscheidscadeau was dus geen optie.

Zodoende is de meesterbrouwer de afgelopen tijd bezig geweest met zijn allerlaatste bier, één speciaal voor zijn fans: Gerards Toegift. Een bijzondere editie van de op vat gerijpte Grand Prestige. Het bier heeft zes maanden gerijpt op single malt whisky vaten van Glenfiddich, vol aroma’s. Zo komt Gerards Toegift aan een subtiele, maar volmondige smaak met zoete tonen van honing en vanille.

Het bier is op 8 november in gelimiteerde oplage van 20.000 stuks gelanceerd, dus liefhebbers moeten snel toeslaan! Een fles Gerards Toegift kost €25,- en vind je bij geselecteerde Hertog Jan-dealers.

Wist je dat Hertog Jan ook een speciale Gerards Toegift-tour biedt? Deze tijdelijke rondleiding vindt elk weekend plaats, van 27 november t/m 30 januari. Meer info vind je hier.

Hertog Jan Vatgerijpt Gerards Toegift

Post a Comment

#Volg ons op Instagram