House of Suntory introduceert zijn nieuwe 2021 Hibiki Japanese Harmony Whisky

Suntory 2021 Hibiki Japanese Harmony Whisky

House of Suntory introduceert zijn nieuwe 2021 Hibiki Japanese Harmony Whisky

House of Suntory introduceert zijn nieuwe 2021 Hibiki Japanese Harmony Whisky. De limited edition Japanse whisky wordt binnenkort gelanceerd.

Suntory 2021 Hibiki Japanese Harmony Whisky

Na de wereldwijde lancering van zijn zeer gewilde Yamazaki 55 en Yamazaki 25 met nieuwe receptuur, brengt The House of Suntory een nieuwe limited-edition 2021 Hibiki Japanese Harmony-whisky uit met een fles speciaal ontworpen om de interessante proefnotities te begeleiden.

Sinds het debuut in 1989 heeft de Hibiki-fles altijd 24 facetten gehad. De fles in kwestie is verfraaid met verschillende seizoensbloemen en linten water als een knipoog naar de Ryisui-Hyakka – Honderd Bloemen en Stromend Water – en betekent de 24 uur van een dag en 24 seizoenen van een jaar in de traditionele Japanse maankalender. In navolging van de eeuwige affiniteit van het merk met harmonie, “resoneert het ontwerp de eenheid met de natuur, terwijl de seizoenen verschuiven met de stroom van het water die het verstrijken van de tijd dicteert”.

De whisky-tonen gaan hand in hand met het ontwerp, aangezien een mix van superieure malt- en graanwhisky’s van het merk worden gecombineerd met aroma’s van roos, lychee, rozemarijn en sandelhout en smaken van honing, sinaasappelschil en witte chocolade met ter afwerking de smaak van Japans eiken.

De lancering van Suntory’s 2021 Hibiki Japanese Harmony whisky vindt nog dit jaar plaats. Hij wordt geleverd met 43% ABV, in een fles van 750 ml en moet rond de € 120 kosten.


We raden onverantwoordelijk en/of alcoholgebruik door minderjarigen af. Drink verantwoord en legaal.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram