The Glenlivert viert Sint Maarten in de grote steden met iets lekkers voor volwassenen

The Glenlivet Sint Maarten cocktail capsules

The Glenlivert viert Sint Maarten in de grote steden met iets lekkers voor volwassenen

The Glenlivert viert Sint Maarten in de grote steden met iets lekkers voor volwassenen. Wat dacht je van cocktails zonder glas in o.a. Amsterdam, Groningen en Utrecht?

The Glenlivet Sint Maarten cocktail capsules

Sint Maarten alleen voor de kinderen onder ons is? Niet volgens The Glenlivet. Het whiskeymerk staat bekend om het doorbreken van stereotype whiskydrinkers en tradities, en doorbreekt na het succes van de ‘Original by Tradition’ campagne met Douwe Bob en de introductie van de tropische ‘Caribbean Reserve’ nu de traditie dat alleen kinderen met Sint Maarten iets lekkers kunnen krijgen.

Vandaag, 11 november, is het de naamdag van Sint Maarten. En waar normaal de kids worden verwend, krijgen volwassenen nu de kans om een ‘cocktail zonder glas’ te proberen bij vijf locaties: Stevig, Amsterdam; Nola, Utrecht; Bold Rooftop Bar, Maastricht; Pacific, Groningen; en tot slot After Dark, Rotterdam.

Geen snoep maar smaakvolle cocktail capsules  

The Glenlivet biedt op 11 november in de steden Amsterdam, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht de mogelijkheid voor liefhebbers om op een ludieke manier in aanraking te komen met The Glenlivet. In elke stad is een bar/café geselecteerd waar een professionele cocktailshaker het verhaal van The Glenlivet en waar het merk voor staat naar voren brengt.

Gasten kunnen drie verschillende smaken cocktail capsules uitproberen, die een ware smaakexplosie beloven. Hiertoe moeten ze van tevoren een digitale lampion downloaden en die bij de desbetreffende locatie laten zien. Dit is de primeur voor consumenten om deze ‘cocktails zonder glas’ te proberen. Na het proeven van de capsules bij de vijf bars in de grote steden, kunnen gasten tegen sterk gereduceerde prijs de drie cocktails – netjes in een glas – bestellen bij de cocktaishaker.

Het is wederom een duidelijke manifestatie van hun ‘Original By Tradition’ pay-off, waarbij tradities worden uitgedaagd en een nieuwe generatie whiskydrinkers wordt uitgenodigd.

Bij welke bar zien we jou?

The Glenlivet Sint Maarten cocktail capsules

Post a Comment

#Volg ons op Instagram