TRAILER: ‘Resident Evil: Welcome to Raccoon City’ onthult “Nightmare” trailer

Resident Evil: Welcome to Raccoon City "Nightmare" trailer

TRAILER: ‘Resident Evil: Welcome to Raccoon City’ onthult “Nightmare” trailer

Een nieuwe Resident Evil: Welcome to Raccoon City trailer is onthuld. Kijk nu de  “Nightmare” previewclip van de naderende bioscoopfilm.

Met de releasedatum slechts enkele weken uit de buurt, heeft Sony Pictures nu een nieuwe “Nightmare”-trailer uitgebracht voor de aankomende film Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

De clip, die hierboven is te zien, geeft fans van de Resident Evil-franchise een blik op de hoofdrolspelers in de film, evenals de gruwelijke verschrikkingen waarmee ze in het nieuwe oorsprongsverhaal te maken zullen krijgen. We zijn getuige van het begin van Resident Evil als een filmuniversum, en de film duikt in de Umbrella Corporation en de menselijke experimenten die ze hebben uitgevoerd op de inwoners van Raccoon City, waardoor ze veranderen in nachtmerrieachtige zombies.

De cast bestaat Kaya Scodelario en Hannah John-Kamen, die Claire Redfield en Jill Valentine spelen, vergezeld door Avan Jogia als Leon S. Kennedy, Robbie Amell als Chris Redfield en Tom Hopper als Albert Wesker. The Strangers: Prey at Night en The Other Side of the Door-filmveteraan Johannes Roberts regisseert.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City zal op 2 december in de bioscoop verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram