TRAILER: Nieuwe ‘Stranger Things’ seizoen 4 “Welcome to California” trailer nu te zien

Nieuwe Stranger Things Seizoen 4 "Welcome to California" trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Stranger Things’ seizoen 4 “Welcome to California” trailer nu te zien

Een nieuwe Stranger Things seizoen 4  previewclip is door Netflix onthuld. Bekijk nu de “Welcome to California” trailer, waarin de voorjaarsvakantie misgaat.

Speciaal voor Stranger Things Day, onthulde de Netflix-serie de officiële kaart van Hawkins, Indiana, lanceerde men pop-ups in New York en Los Angeles, werd er exclusieve samenwerkingsmerchandise uitgebracht en werd tot slot de geheel nieuwe “Welcome to California” trailer geshowd.

Na de eerste Stranger Things 4-trailer, die bevestigde dat Jim Hopper inderdaad in Rusland leeft, zagen we een teaser met Dr. Brenner’s Rainbow Room in de tweede clip, en toonde de derde het spookachtige “Creel House”. In deze meest recente trailer zien we dat Eleven en de familie Byers hebben besloten om naar Lenora Hills, Californië te verhuizen.

Na 185 dagen gescheiden te zijn geweest, schrijft Eleven aan Mike dat ze zich begint aan te passen aan haar nieuwe huis en vrienden, hoewel ze het duidelijk moeilijk heeft om zich thuis te voelen als een propje naar haar gezicht wordt geslingerd. Eleven gaat verder met te zeggen: “we gaan de beste voorjaarsvakantie ooit hebben”, terwijl de twee anticiperen op hun reünie. Scènes van het huis van de Byers dat wordt aangevallen, militaire schietpartijen en een griezelige Russische pop die per post arriveert, suggereren echter anders. De trailer onthult met name ook de terugkeer van voormalig onderzoeksjournalist Murray Bauman, die naar verluidt een grote rol zal spelen in het komende seizoen.

Stranger Things seizoen 4 zal volgende zomer op Netflix verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram