TRAILER: Netflix toont spannende laatste trailer voor ‘La Casa de Papel’ Part 5: Volume 2

La Casa de Papel Part 5- Volume 2 trailer

TRAILER: Netflix toont spannende laatste trailer voor ‘La Casa de Papel’ Part 5: Volume 2

Netflix heeft de spannende laatste trailer voor La Casa de Papel Part 5: Volume 2 onthuld. Wat is het lot van The Professor en zijn bende?

Netflix heeft officieel de laatste trailer vrijgegeven voor La Casa de Papel Part 5: Volume 2. De tweede helft van het laatste seizoen van de populaire serie belooft fans dieper in te gaan op het lot van The Professor, gespeeld door Álvaro Morte, en zijn bende:

“Tokyo (Úrsula Corberó) is dood en de vijand ligt nog steeds op de loer in de Bank van Spanje, gewond maar gevaarlijk als altijd. De bende staat voor hun donkerste uur tot nu toe en bedenkt een gedurfd nieuw plan om het goud eruit te krijgen zonder dat iemand het merkt. Om het nog erger te maken, heeft de professor misschien wel de grootste fout van zijn leven gemaakt.”

Naast Morte bestaat de cast uit o.a. Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna en Najwa Nimri.

“We besloten om in een extreem agressief genre te werken (in Part 5: Volume 1, red.), waardoor The Gang in de touwen hangt. In deel 2 richten we ons meer op de emotionele situatie van de personages. Het is een reis langs hun sentimentele kaart die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek”, deelde Álex Pina in een verklaring.

Bekijk de volledige trailer bovenaan. La Casa de Papel Part 5: Volume 2 gaat op 3 december exclusief in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram