TRAILER: Jared Leto worstelt tussen goed en kwaad in nieuwe ‘Morbius’-trailer

Morbius trailer

TRAILER: Jared Leto worstelt tussen goed en kwaad in nieuwe ‘Morbius’-trailer

Jared Leto worstelt tussen goed en kwaad in nieuwe Morbius trailer, die nog eens bevestigt dat er ook een Spider-Man is in dit universum.

Marvel Entertainment en Columbia Pictures hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Morbius, met in de hoofdrol Jared Leto als de titulaire Dr. Michael Morbius.

De nieuwe previewclip werpt een blik op hoe de dokter, die lijdt aan een zeldzame bloedziekte, zijn krachten verwerft en in conflict is met zichzelf. Hij doet er alles aan om niet toe te geven aan de duistere driften die met zijn nieuwe vermogens gepaard gaan.

De officiële synopsis luidt:

“Een van Marvels meest meeslepende en conflictueuze personages komt naar het grote scherm, nu Oscarwinnaar Jared Leto verandert in de raadselachtige antiheld Michael Morbius. Dr. Morbius is in levensgevaar door een zeldzame bloedziekte en is vastbesloten om anderen te redden die hetzelfde lot ondergaan. Hij waagt een wanhopige gok. Hoewel het in eerste instantie een radicaal succes lijkt, komt er een duisternis in hem los. Zal het goede het kwade overheersen – of zal Morbius bezwijken voor zijn mysterieuze nieuwe driften?”

Morbius is geregisseerd door Daniel Espinosa en geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless. Naast Leto zien we een cast met o.a. Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson.

Bekijk bovenaan de nieuwe Morbius trailer en check de film medio januari 2022 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram