GIVEAWAY: Win kaarten voor ‘Venom: Let there Be Carnage’

GIVEAWAY: Win kaarten voor ‘Venom: Let there Be Carnage’

Win kaarten voor Sony’s nieuwe superheldenfilm Venom: Let there Be Carnage. De Marvel-film draait sinds 20 oktober in de bioscoop.

Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Venom: Let There Be Carnage is geregisseerd door Andy Serkis en de cast bestaat verder uit o.a. Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson in de rol van Venoms aartsvijand Cletus Kasady, ofwel Carnage.

Venom: Let There Be Carnage speelt zich een jaar na de originele film Venom uit 2018 af en betekent dus de terugkeer van Tom Hardy als Eddie Brock en titulaire antiheld. Hij moet Kasady/Carnage confronteren in een ultieme strijd van symbioten, terwijl het nieuwe castlid Naomie Harris zich ook met de twee bemoeit. Zij is Kasady’s liefdesinteresse Frances Barrison aka Shriek, een schurk die het vermogen heeft om geluid te manipuleren.

Bekijk de Venom: Let there Be Carnage trailer bovenaan en bekijk de film vanaf 20 oktober in de bioscoop.

Venom: Let there Be Carnage WINACTIE Venom: Let there Be Carnage

Win twee gratis bioscooptickets voor deze superheldenfilm. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘venom’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee!

Succes!

Meedoen kan tot 25 oktober en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram