TRAILER: Michael Keaton’s Batman is terug in nieuwe DC FanDome trailer van ‘The Flash’

The Flash DC FanDome trailer batman michael keaton

TRAILER: Michael Keaton’s Batman is terug in nieuwe DC FanDome trailer van ‘The Flash’

In de nieuwe The Flash DC FanDome trailer zien we een alternatieve Flash, Supergirl en de terugkeer van Michael Keaton als Batman. Ga jij de DC-film kijken?

Naast de spraakmakende trailerrelease voor The Batman, plaagde DC’s online FanDome-event fans ook met de DCEU-titel The Flash waarin onze vleermuisvriend opnieuw opduikt. Niet alleen zien we namelijk duidelijk Michael Keaton’s Batman-personage uit 1989, we horen ook zijn stem.

In deze film zien we hoe Barry Allen (Ezra Miller) alias The Flash twee verschillende universums bezoekt – een met Michael Keaton’s Bruce Wayne en de andere met Ben Afflecks versie van Batman. Miller begroet fans in de introductievideo en onthult dat het, aangezien de film nog steeds in productie is, meer een “sneak peek” is dan een echte trailer, omdat ze niet “genoeg materiaal” hadden.

Ongeacht de lengte van de clip krijgen fans een duidelijk beeld van het volledige pak van Miller, evenals een alternatieve versie van hemzelf en Supergirl. De clip eindigt met het trio dat Batman benadert om te zien of ze op hem kunnen rekenen om te helpen met welk plan ze ook hebben bedacht.

De film staat gepland voor een release in het najaar van 2022, dus fans kunnen meer teasers en trailers verwachten naarmate de productie vordert.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram