TRAILER: ‘La Casa de Papel’ seizoen 5: Volume 2 begint op 3 december en dit zijn de eerste beelden

La Casa de Papel seizoen 5: Volume 2

TRAILER: ‘La Casa de Papel’ seizoen 5: Volume 2 begint op 3 december en dit zijn de eerste beelden

Bekijk nu de nieuwe La Casa de Papel seizoen 5 Volume 2 trailer. Het tweede deel van het laatste seizoen begint op 3 december.

Na de exclusieve clip die vorige maand werd uitgebracht, heeft La Casa de Papel een nieuwe teaser-trailer onthuld met een 40 seconden durende preview van de laatste vijf afleveringen van de populaire Netflix-serie. Ga jij seizoen 5: Volume 2 kijken?

Nu de bende meer dan 100 uur vastzit in de Bank van Spanje, de professor het risico loopt te worden gevangengenomen en het leger dichterbij komt, ziet het er slecht uit. Omdat de professor niet bereikbaar was, liet de vorige clip zien dat Palermo met geweld weer aan de macht kwam en erop stond het goud te verplaatsen, ondanks de zorgen van de groep. De teaser bevat een verhaal van de professor die zegt: “Ik heb mensen verloren die me heel dierbaar waren, en ik zal niemand anders laten vallen vanwege deze overval”. Ondertussen zien we korte glimpen van het leger dat de bank bestormt, Lissabon in de boeien, en de professor die een pistool spant.

Check nu de La Casa de Papel seizoen 5 Volume 2 trailer en bekijk het laatste deel van de serie vanaf 3 december exclusief bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram