TRAILER: Netflix onthult ‘Narcos: Mexico’ Seizoen 3 trailer met nieuwe vijanden

Narcos: Mexico Seizoen 3 trailer

TRAILER: Netflix onthult ‘Narcos: Mexico’ Seizoen 3 trailer met nieuwe vijanden

De eerste Narcos: Mexico Seizoen 3 trailer is door Netflix onthuld. Het derde en laatste seizoen gaat in november in première.

Netflix heeft officieel de trailer vrijgegeven voor het derde en laatste seizoen van Narcos: Mexico. Na de arrestatie van het personage gespeeld door Diego Luna, Felix, is het toneel voor komend seizoen ingericht om andere kartels te belichten binnen de verhaallijn.

De nieuwe trailer richt zich op het conflict waarbij Tijuana nu wordt opgeëist door het Guadalajara-kartel. Het einde van Narcos: Mexico seizoen twee maakt plaats voor de opkomst van kartelbazen uit Sinaloa, Tijuana en Juárez, die de vorige vertrekkende narco, Felix Gallardo, willen vervangen. Terwijl de eerste twee seizoenen de val van Gallardo benadrukten, ook bekend als de godfather van het Guadalajara-kartel, stelt de synopsis van het derde seizoen dat het “de oorlog zal onderzoeken die uitbreekt na de arrestatie van Felix.” Chaos ontstaat als andere kartels worstelen met het toenemende geweld en zij proberen de politieke onrust te overleven.

Vaste personages, gespeeld door o.a. Scoot McNairy, José María Yázpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda en Gorka Lasaosa zullen in dit derde seizoen terugkeren, evenals een nieuwe reeks nieuwkomers, waaronder rapper Bad Bunny. Bad Bunny speelde voor het eerst een gastrol als lid van de Narcos Juniors-bende.

Bekijk de Narcos: Mexico seizoen 3 trailer bovenaan en bekijk het laatste seizoen vanaf 5 november op Netflix.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram