TRAILER: Netflix bevestigt ‘Extraction 2’ en terugkeer Chris Hemsworth met nieuwe teaser

Netflix Extraction 2 trailer - Chris Hemswort

TRAILER: Netflix bevestigt ‘Extraction 2’ en terugkeer Chris Hemsworth met nieuwe teaser

Netflix bevestigt Extraction 2 en terugkeer Chris Hemsworth met nieuwe teaser trailer. Sam Hargrave en de gebroeders Russo zetten hun samenwerking voort.

Netflix heeft de productie van Extraction 2 bevestigd tijdens het Tudum-evenement middels een nieuwe teaser-trailer. De previewclip maakt daarnaast duidelijk dat Chris Hemsworth terugkeert als Tyler Rake, Sam Hargrave opnieuw de regisseur is en dat de Russo-broers aanblijven als producenten.

Extraction, een originele film van Netflix, debuteerde voor het eerst op het streamingplatform in 2020 en werd snel populair; en werd in mei van dit jaar zelfs de best gestreamde original film van het bedrijf met maar liefst 99 miljoen views.

Het plot van de eerste film draaide om Hemsworths personage Rake, een hoogopgeleide huursoldaat die de zoon van een Indiase drugsbaron moet bevrijden van ontvoerders in Bangladesh. Terwijl de film eindigde met wat leek op de dood van Rake, suggereerde een post-creditscène dat de krijger op de een of andere manier zijn schotwond had overleefd en vervolgens in een rivier was gevallen, hoewel noch Hargrave noch de gebroeders Russo plannen onthulden om het personage daadwerkelijk terug te brengen. Totdat deze nieuwe teaser is.

Netflix heeft nog geen releasedatum voor Extraction 2 aangekondigd, dus fans van de nieuwbakken filmserie moeten ons in de gaten houden voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram