TRAILER: Originele cast keert 25 jaar na dato terug in nieuwe film ‘Scream’

scream 5 trailer

TRAILER: Originele cast keert 25 jaar na dato terug in nieuwe film ‘Scream’

Bekijk nu de nieuwe 2022 Scream trailer, waarin de originele cast met o.a. Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette na 25 jaar terugkeert.

In 1996 kwam de slasher-horrorfilm Scream uit in de bioscoop; een bloedstollende film van regisseur Wes Craven die met name onder tieners positief werd ontvangen. Het Ghostface-masker groeide dan ook uit tot iconische proporties en zou in de nodige films terugkeren, inclusief een parodie-versie in filmfranchise Scary Movie. Nu, 25 jaar na het uitbrengen van de eerste film en tien jaar na Scream 4, keert de originele cast terug in een reboot.

Twintig jaar na de gebeurtenissen in Scream 4, waar het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter het Ghostface masker schuilt. Het doelwit? Wederom een groep tieners. “Would you like to play a game?”, horen we sinds jaren weer aan de telefoon.

Misschien wel het belangrijkste deel van de originele cast keert terug voor dit vervolg. Zo zal Neve Campbell weer te zien zijn als Sidney Prescott, en ook Courteney Cox, David Arquette en Marley Shelton passeren de revue. De cast is verder uitgebreid met o.a. Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

Het vijfde deel van Scream draait vanaf 20 januari 2022 in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram