TRAILER: ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’ heeft eerste officiële trailer

House of the Dragon trailer

TRAILER: ‘Game of Thrones’ prequel ‘House of the Dragon’ heeft eerste officiële trailer

De eerste officiële House of the Dragon trailer is onthuld door HBO. De Game of Thrones prequel-serie moet in 2022 te zien zijn.

HBO heeft officieel de eerste teaser-trailer onthuld voor House of the Dragon, een prequel-serie voor Game of Thrones. De serie vertelt het verhaal van House Targaryen en speelt zich twee eeuwen af voor de gebeurtenissen in de populaire Game of Thrones-serie.

De trailer toont de eerste officiële beelden van House of the Dragon en geeft ook een eerste blik op eerder aangekondigde castleden, zoals Paddy Considine als King Viserys I Targaryen, Emma D’Arcy als Princess Rhaenyra Targaryen Olivia Cooke als Lady Alicent Hightower en Matt Smith als prins Daemon Targaryen.

De trailer begint met een voice-over die zegt: “Goden, koningen, vuur en bloed”, voordat hij concludeert: “Dromen maakten ons niet soorten. Draken wel.” Afgewisseld met beelden uit de serie, voegt de tekst de context toe waarbinnen het verhaal zich afspeelt, en wordt uitgelegd dat “200 jaar voordat de troon viel, een dynastie regeerde.”

Bekijk de House of the Dragon trailer bovenaan. De serie moet ergens in 2022 bij HBO Max verschijnen.

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram