Aston Martin viert zijn nieuwe DBX SUV met speciale korte film

aston martin dbx suv korte film

Aston Martin viert zijn nieuwe DBX SUV met speciale korte film

Aston Martin viert zijn nieuwe DBX SUV met speciale korte film, geregisseerd door Luca Guadagnino, met in de hoofdrol Josh O’Connor.

De nieuwe DBX SUV van Aston Martin is een fijn staaltje van Britse techniek; een bolide die het vermogen, de snelheid en het reactievermogen van een sportwagen naar de wereld van SUV’s brengt. Om de lancering van de DBX te vieren, heeft Aston Martin de voor een Oscar genomineerde Italiaanse regisseur Luca Guadagnino ingeschakeld en een sterrenensemble aan Britse creatievelingen verzameld voor een korte film die de mix van luxe en kracht van de auto laat zien.

In de korte film, die precies vier minuten duurt, zien we Josh O’Connor – onlangs gezien als prins Charles in hitserie The Crown – en kunstige beelden geregisseerd door de legendarische Britse smaakmaker Peter Saville. De muziek is verzorgd door Devonté Hynes, ook wel bekend als Blood Orange. Gefilmd op Sicilië, toont de clip hoe O’Connor in een “Minotaur Green” DBX SUV met een licht ivoorkleurig interieur rijdt, manoeuvrerend door een droomachtig landschap met onverharde wegen en wijngaarden, voordat hij aankomt bij een mysterieuze villa op een heuveltop.

“Wat me het eerst aansprak, was dat Aston Martin een echt Brits instituut is, een bedrijf dat altijd aanwezig is geweest tijdens mijn opvoeding”, zegt Josh O’Connor. “Ik denk dat de combinatie van de luxe van het merk en de luxe van Luca’s visie perfect is en tot uiting komt in deze zeer speciale film. Er is een echt gevoel van snelheid en het lijdt geen twijfel; als je in de DBX zit, dan voelt het als een echte sportwagen.”

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram