TRAILER: Nicolas Cage is terug in knotsgekke post-apocalyptische film ‘Prisoner of the Ghostland’

Nicolas Cage Prisoner of the Ghostland

TRAILER: Nicolas Cage is terug in knotsgekke post-apocalyptische film ‘Prisoner of the Ghostland’

Nicolas Cage is terug in knotsgekke post-apocalyptische film Prisoner of the Ghostland. Check nu de trailer van Sion Sono’s neo-noir western.

RLJE Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Sion Sono’s Prisoner of the Ghostland, een dystopische neo-noir westernfilm met Nicolas Cage in de hoofdrol en niet te ontkennen Mad Max vibes.

Sono’s aankomende titel toont Cage als een meedogenloze bankrover die alleen bekend staat als ‘Hero’. Hij wordt uit de gevangenis gehaald door een rijke krijgsheer die bekend staat als The Governor (Bill Moseley). Deze man geeft Hero de opdracht om zijn geadopteerde kleindochter Bernice (Sofia Boutella) te vinden en te redden. Als Hero Bernice binnen vijf dagen met succes kan redden, krijgt hij zijn vrijheid. Als hij er echter niet in slaagt, zullen de bommen die aan zijn leren pak zijn bevestigd – aan zijn nek, armen en kruis – afgaan. Dit alles speelt zich af in een dystopisch landschap wat een mix lijkt tussen Japan en de wereld van Mad Max.

Naast Cage, Moseley en Boutella in de hoofdcast, zien we Nick Cassavetes, Tak Sakaguchi, Ed Skrein en Yuzuka Nakaya. Prisoner of the Ghostland is geschreven door Aaron Hendry en Reza Sixo Safai, en ging in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2021.

Bekijk de officiële trailer bovenaan en verwacht de film medio september wereldwijd in première in geselecteerde bioscopen, on demand en digitaal. Of de film in Nederland bij de grote bioscoopketens te zien zal zijn is nog onduidelijk.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram