TRAILER: Mysterieuze horrorserie ‘Midnight Mass’ in september bij Netflix

Midnight Mass Netflix horrorserie trailer

TRAILER: Mysterieuze horrorserie ‘Midnight Mass’ in september bij Netflix

De mysterieuze horrorserie Midnight Mass zal in september bij Netflix te zien zijn en komt van de hand van The Haunting of Hill House-maker Mike Flanagan.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Midnight Mass, een aankomende horrorserie met zeven afleveringen, ontwikkeld door de maker van The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor, Mike Flanagan.

De serie speelt zich af op Crockett Island, een geïsoleerde eilandgemeenschap waar de bestaande spanningen worden verhoogd nadat een in ongenade gevallen man (Zach Gilford) en een charmante priester (Hamish Linklater) op het toneel verschijnen. Na de verschijning van pater Paul op het eiland vindt er een reeks schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen plaats; het wordt echter snel duidelijk dat die onverklaarbare wonderen hun tol eisen.

Flanagan introduceerde de serie in een brief en schreef: “Als voormalig misdienaar, die op het punt staat 3 jaar nuchterheid te vieren, is het moeilijk om niet te begrijpen wat dit zo persoonlijk maakt. De ideeën die aan de basis liggen van deze show maken me bang tot in het diepst van mijn hart.”

“Er is duisternis aan het werk op Crockett Island. Een deel ervan is bovennatuurlijk, maar het engste komt voort uit de menselijke natuur. De duisternis die dit verhaal bezielt, is helaas niet moeilijk te zien in onze eigen wereld”, vervolgde hij.

“Maar deze show gaat ook over iets anders… het geloof zelf. Een van de grote mysteries van de menselijke natuur. Hoe zelfs in de duisternis, in het ergste, bij afwezigheid van licht – en hoop – we zingen. Ik hoop dat je van ons lied geniet.”

Flanagan’s vrouw Kate Siegel is te zien in de serie naast Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Annabeth Gish, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan, Henry Thomas en Michael Truco. De serie is uitvoerend geproduceerd door Flanagan en Trevor Macy.

Midnight Mass gaat op 24 september in première op Netflix. Bekijk de mysterieuze trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram