Apple voorziet nieuwe iPhones van Video Portrait Mode

iPhone 13 Video Portrait Mode

Apple voorziet nieuwe iPhones van Video Portrait Mode

Apple voorziet de nieuwe iPhone 13 van Video Portrait Mode en een snellere A15-chip. Ga jij video’s schieten met de nieuwe portretmodus?

iPhone 13 Video Portrait Mode

Apple zal volgende maand normaal gesproken officieel de nieuwe iPhone-modellen presenteren. De verwachte innovaties voor de iPhone 13 zullen sowieso bestaan uit een aantal verbeteringen aan de camera- en videomogelijkheden. Het meest opvallende hierbij is dat de portretmodus nu ook een video-opnamemodus zal bevatten, aldus Bloomberg.

Een van de kenmerken van de iPhone is dat diens cameramogelijkheden continu evolueren. Het is zodoende alleen maar logisch dat de techgigant enkele van zijn populaire camerafuncties uitbreidt, zo ook nu. Met de kenmerkende portretmodusfunctie van de iPhone kunnen gebruikers een scherptediepte-effect bereiken waarmee foto’s scherper en helderder kunnen worden vastgelegd. Om dezelfde functie in een videoformaat uit te voeren, zal de nieuwe functie Apple’s ProRes gebruiken, een videocompressieformaat van hoge kwaliteit. Het formaat ondersteunt videoresoluties tot 8K.

Naast de bijgewerkte videofunctie zullen de komende iPhone-modellen tevens een snellere A15-chip, nieuwe schermtechnologie en een kleinere inkeping bevatten. Eerder werd bekend dat het techbedrijf een order heeft geplaatst om de productie van de iPhone 13 met 20 procent te verhogen. Dit bijgewerkte aantal zet het outputdoel van de nieuwe smartphone tegen het einde van dit jaar op 90 miljoen eenheden, vergeleken met de gebruikelijke 75 miljoen eenheden van het bedrijf.

Ga jij de nieuwe iPhone 13 met Video Portrait Mode kopen?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram