GIVEAWAY: Nieuwe OnePlus Buds Pro oordopjes zijn nu verkrijgbaar in voorverkoop en wij geven een setje weg

OnePlus Buds Pro

GIVEAWAY: Nieuwe OnePlus Buds Pro oordopjes zijn nu verkrijgbaar in voorverkoop en wij geven een setje weg

De nieuwe OnePlus Buds Pro oordopjes met slimme adaptive noise cancellation zijn nu verkrijgbaar in voorverkoop en wij geven een setje weg!

OnePlus Buds Pro

Voor wie nieuwe earphones met ‘ANC’ zoekt, hebben we interessant nieuws. De nieuwe Buds Pro van OnePlus zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop. Het zijn de eerste oordopjes van het elektronicamerk met slimme adaptive noise cancellation, verkrijgbaar in de twee belangrijkste kleuren.

De nieuwe premium true wireless oordopjes van OnePlus zijn uitgerust met een toonaangevend slim systeem voor ruisonderdrukking, superieure gesprekskwaliteit, langere batterijduur en een gepersonaliseerde sound – voor een meeslepende en premium audio-ervaring. Met een prijskaartje van nog geen 150 euro zijn ze bovendien extra interessant.

OnePlus Buds Pro met o.a. ANC en ongeëvenaarde batterijduur

De OnePlus Buds Pro hebben een slim ANC-systeem dat op intelligente wijze realtime ongewenste geluidsfrequenties wegfiltert, zoals omgevingsgeluiden of gesprekken. De Buds passen het ruisonderdrukkingsniveau zo aan dat gebruikers ongestoord naar hun muziek, podcasts of audioboeken kunnen luisteren.

Elk oordopje heeft een set-up van drie microfoons die samen actief geluidsniveaus van meer dan 40 dB wegfilteren – voor een comfortabelere en persoonlijkere luisterervaring dan een traditioneel ANC-systeem met vaste ruisonderdrukkingsniveaus. In combinatie met verbeterde algoritmen voor geluidsbeperking en een mechanisch ontwerp voor windruisonderdrukking, zorgen de OnePlus Buds Pro voor kristalheldere gesprekken – zelfs in lawaaiige omgevingen.

De true wireless oordopjes beschikken daarnaast over OnePlus Audio ID, een nauwkeurig gekalibreerd geluidsprofiel dat zich aanpast aan gebruiker-specifieke geluidsbehoeften.

Naast geweldig geluid beschikken de OnePlus Buds Pro earphones over een zeer lange batterijduur: tot wel 38 uur als de oplaadcase volledig opgeladen is. Daarnaast gaan de oordopjes na slechts 10 minuten opladen weer 10 uur mee. Tot slot ondersteunen de oordopjes Warp Charge van OnePlus en Qi-gecertificeerde draadloze opladers van andere merken.

De OnePlus Buds Pro zijn verkrijgbaar in ‘Matte Black’ of ‘Glossy White’ via o.a. Oneplus.com voor een adviesprijs van 149 euro.

OnePlus Buds Pro recensie

Win jouw eigen setje OnePlus Buds Pro earphones

De OnePlus Buds Pro oordopjes met ANC zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop, maar jij kunt nu al jouw eigen setje. Wil jij kans maken?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ProBuds’ en:

  • Volg ons op Instagram
  • Like op IG onze laatste 4 foto’s
  • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen setje OnePlus Buds Pro earphones thuis!

Succes!

Meedoen kan tot 31 augustus en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram