Gloednieuwe Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF maken indruk

KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones recensie

Gloednieuwe Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF maken indruk

De gloednieuwe Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF maken indruk met geweldige audiokwaliteit en fraai design.

KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones recensie

Maak kennis met de nieuwste nieuwste draadloze earphones met noise cancelling en hoge kwaliteit audio: de Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF. Ontworpen door visionair designer Ross Lovegrove en ontwikkeld door het akoestische team van KEF in het Verenigd Koninkrijk, introduceert het audiomerk deze earphones met een helder geluid met hoge resolutie.

De meesten onder jullie met een beetje kennis van de audiomarkt zijn waarschijnlijk wel bekend met KEF, een gepassioneerde pioneer op het gebied van hoogwaardige audioapparatuur die bekend staat om het pure en natuurlijke geluid van zijn geluid producerende producten. Van hifi-speakers tot aan draadloze speakers en koptelefoons, alles van dit Britse merk is al 60 jaar lang ontworpen om magische soundscapes tot leven te brengen.

Met de nieuwe Mu3 earphones krijgen we als muziekliefhebbers de mogelijkheid om haarscherp te luisteren naar elke noot, elk woord en elk detail gespeeld door een muziekinstrument. Onderweg, tijdens het sporten of lekker in bed, deze oordopjes zijn geschikt voor alle omstandigheden. Zo zorgt het splash-proof design ervoor dat de earphones ook alle weersomstandigheden aankunnen. Aan het hardlopen of onderweg naar huis met de fiets terwijl het regent? Geen zorgen, je kunt je oordopjes gerust blijven gebruiken.

Met een batterijduur van maar liefst 24 uur  – 9 uur tot volledig opladen en 15 uur met de charging case – kunnen we bovendien de hele dag genieten van onze muziek in topkwaliteit. Zijn je earphones bijna leeg? Met 5 minuten snel opladen kun je maar liefst 1 uur lang luisteren.

KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones recensie

Het pure en nauwkeurige geluid van KEF uit een compact en ergonomisch ontwerp

De hoge audio performance van de Mu3 earphones is te danken aan de speciaal afgestemde actieve noise cancelling-techniek. Het stelt de Mu3 in staat om externe ruis te elimineren, zonder dat de details die de muziek tot leven brengen eronder leiden.

Het kenmerkende geluid van KEF komt ook in de Mu3 duidelijk terug. Dit is mede dankzij de sculpturale behuizingen van de Mu3, die een 8,2mm dynamische driver bevat met volledig bereik, vakkundig afgesteld om een uitzonderlijk dynamisch en goed gebalanceerd geluid te leveren met rijke middentonen, gedetailleerde bassen en heldere hoge tonen. Dus of we nu techno, R&B, Nederlandstalig, rock of house luisteren, de audio-ervaring is precies zoals we dat graag horen.

De nieuwe Mu3 is voorzien van een ergonomisch ontwerp dat ervoor zorgt dat de earphones stabiel worden gedragen en ons zo de meest comfortabele audio-ervaring bieden. De earphones komen met siliconen eartips in vier verschillende maten, zodat we de meest op maat gemaakte pasvorm voor de oren kunnen kiezen. Dit draagt bij aan de perfecte afdichting voor geluidsisolatie en houdt alles stevig op de plaats.

Ontworpen door Ross Lovegrove

Ontworpen door Ross Lovegrove, die bekend staat om zijn innovatieve aanpak en vloeiende, sculpturale vormen, hebben de Mu3 earphones een grijskleurig design gekregen dat net zo mooi is, als dat de audio goed klinkt.

De Mu3 earphones ogen misschien relatief klein, maar de sculpturale look zorgt voor net dat stukje verfijning binnen de compacte afmetingen. Het is geen toeval dat de pure en strakke esthetiek goed aansluit vormt op de ontwerpfilosofie van KEF. Goed design gaat namelijk over meer dan alleen stijl; ook kwaliteit en bijpassende ergonomie spelen een belangrijke rol binnen een audio-ervaring.

KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones recensie

KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones: van kopen tot luisteren

De Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF zijn nu verkrijgbaar via kef.com voor de aantrekkelijke prijs van €230,-.

Deze draadloze earphones maken gebruik van een stabiele Bluetooth 5.0-connectie zonder vertraging. De gelijktijdige transmissie, waarbij beide earphones tegelijkertijd een signaal ontvangen in plaats van de meer gebruikelijke benadering waarbij audio naar de ene earphone wordt gestuurd en doorgestuurd naar de andere, zorgen voor een fijne audioprestatie met het risico op vertraging nihil.

Uiteraard is de KEF Mu3 gemakkelijk en stabiel aan te sluiten op zowel iOS als Android-apparaten. Installeren gaat eenvoudig en we koppelen vervolgens automatisch de earphones aan onze smartphone. En wil je trouwens actieve noise cancelling uitschakelen, dan kies je met één druk op de knop voor ‘Ambient Mode’ en je krijg je goed mee wat er om je heen gebeurt. Wel zo veilig in bijvoorbeeld het verkeer!

KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram