TRAILER: Had jij de eerste beelden van Zack Snyder’s ‘Army of the Dead’ prequel ‘Army of Thieves’ al gezien?

Army of Thieves netflix trailer

TRAILER: Had jij de eerste beelden van Zack Snyder’s ‘Army of the Dead’ prequel ‘Army of Thieves’ al gezien?

Had jij de eerste trailer van Zack Snyder’s Army of the Dead prequel Army of Thieves al gezien? De film is in de herfst van 2021 te zien bin Netflix.

Zack Snyder en Netflix brachten onlangs de officiële teaser-trailer voor de Army of the Dead-prequel, Army of Thieves, uit. Heb jij de eerste previewbeelden al gezien?

Geregisseerd door en met in de hoofdrol Matthias Schweighöfer, volgt de prequel bankmedewerker Dieter. Hij woont in een klein stadje en “wordt meegezogen in het avontuur van zijn leven wanneer een mysterieuze vrouw hem rekruteert om zich bij een bemanning van Interpols meest gezochte criminelen te voegen, in een poging de inhoud van een reeks legendarische, onmogelijk te kraken kluizen in heel Europa toe te eigenen.”

Naast Schweighöfer zien we in de cast Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan en Jonathan Cohen. Shay Hatten is de scenarioschrijver, terwijl Snyder de film samen met Deborah Snyder, Wesley Coller, Dan Maag en Schweighöfer co-produceerde.

Army of Thieves is een van de twee Army of the Dead-prequels; de andere is een op anime geïnspireerde tv-serie met de titel Army of the Dead: Lost Vegas. Meer info over de serie is nog niet bekendgemaakt.

Bekijk de teaser trailer van Army of Thieves bovenaan. De film gaat in de herfst van 2021 in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram