TRAILER: Een blik op het laatste seizoen van hitserie ‘Brooklyn Nine-Nine’

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 trailer

TRAILER: Een blik op het laatste seizoen van hitserie ‘Brooklyn Nine-Nine’

Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 wordt het laatste seizoen van de komische politieserie en we de nieuwe trailer is nu te bekijken.

Het Amerikaanse NBC heeft een gloednieuwe trailer gedeeld voor het achtste en laatste seizoen van hun populaire komische politieshow, Brooklyn Nine-Nine.

Onder de titel “One Last Ride”, begint de twee minuten durende previewclib met Boyle (Joe Lo Truglio) die zijn zorgen kenbaar maakt aan Jake (Andy Samberg), die nu vader is, over het feit dat hun tijd samen schaarser wordt. Ook de aankomende problemen waarmee de rest van het 99e district te maken krijgt komen kort aan bod, waaronder Kapitein Holt (Andre Braugher) die met Rosa (Stephanie Beatriz) de ongelukkige kwestie van een naaktfoto van hemzelf aankaart, Amy (Melissa Fumero) en Terry (Terry Crews) worden gedwongen om Hitchcock (Dirk Blocker) en Scully (Joel McKinnon Miller) van de andere districten te trainen, en Jake en Amy die bezig zijn met ouderschap. Fans kunnen ook optredens verwachten van gastpersonages zoals Adrian Pimento (Jason Mantzoukas), Doug Judy (Craig Robinson) en Gina Linetti (Chelsea Peretti).

Uitvoerend producent Dan Goor kondigde het nieuws van het laatste seizoen aan in februari 2021 aan en schreef: “Het beëindigen van de show was een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk vonden we het de beste manier om de personages, het verhaal en onze kijkers te eren. Ik weet dat sommige mensen teleurgesteld zullen zijn dat het zo eindigt, maar eerlijk gezegd ben ik dankbaar dat het zo lang heeft geduurd.”

Bekijk de trailer bovenaan. Brooklyn Nine-Nine seizoen 8 gaat op 12 augustus in première in de VS.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram