Aankomende Marvel-serie ‘Hawkeye’ heeft een releasedatum gekregen op Disney+

Hawkeye Disney+ releasedatum

Aankomende Marvel-serie ‘Hawkeye’ heeft een releasedatum gekregen op Disney+

De aankomende Marvel-serie Hawkeye heeft een releasedatum gekregen op Disney+. De MCU-serie betekent de terugkeer van Jeremy Renner.

Hawkeye Disney+ releasedatum

Credits: Marvel Studios/Disney

De Hawkeye-spinoff-serie van Marvel Studios zal officieel debuteren op Disney+ op 24 november, zo maakte het bedrijf donderdag bekend.

De bekendmaking van de releasedatum gaat gepaard met de eerste officiële afbeelding van de show, waarop Jeremy Renner’s Clint Barton, beter bekend als het titulaire personage, en Kate Bishop, gespeeld door Hailee Steinfeld, in gesprek zijn in een boogschietkamer.

“Kate is een 22-jarige en ze is een grote fan van Hawkeye”, vertelde Renner aan EW. “Ze heeft een heerlijk irritante en even charmante manier van doen, omdat ze zo’n fangirl is van hem. De relatie groeit van daaruit, maar het grootste probleem voor Clint is de stortvloed aan problemen die Kate Bishop in zijn leven brengt.”

Hawkeye is de nieuwste live-action bewerking van Marvel’s superheldenuniversum en voegt zich bij eerder uitgebrachte titels WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki.

Voorafgaand aan de release van Hawkeye in november kunnen Marvel-fans zich verheugen op de aankomende animatieserie What If…? van de studio, die op 11 augustus in première gaat op Disney+. Marvel heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Miss Marvel, waarin de jonge superheld Kamala Khan centraal staat, hoewel geruchten wel meldden dat de serie ergens “eind 2021” zal worden uitgebracht.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram