TRAILER: ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 begint op 3 september en dit zijn de eerste beelden

La Casa de Papel seizoen 5 Volume 1 trailer

TRAILER: ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 begint op 3 september en dit zijn de eerste beelden

Bekijk nu de nieuwe La Casa de Papel seizoen 5 trailer. Het laatste seizoen komt in twee delen en Part 5 Volume 1 begint op 3 september.

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld voor het vijfde en laatste seizoen van het Spaanse misdaaddrama La Casa de Papel, ook bekend als Money Heist.

Als het seizoen begint, zit de bende al meer dan 100 uur opgesloten in de Bank van Spanje – en hoewel ze erin geslaagd zijn Lissabon (Itziar Ituño) te redden, is The Professor (Álvaro Morte) meegenomen door inspecteur Sierra (Najwa Nimri). Met onheil op de loer, wordt het complot complexer wanneer een onstuitbare nieuwe vijand opduikt – het leger – die bereid is tot oorlog nu het einde van de overval nadert.

Eerder kondigde Netflix aan dat seizoen vijf in twee delen zou verschijnen. Volume 1 staat gepland voor 3 september en Volume 2 komt op 3 december uit, elk met vijf afleveringen van een uur. Toen we deel 5 begonnen te schrijven midden in de pandemie, voelden we dat we moesten veranderen wat werd verwacht van het tien afleveringen durende seizoen en we gebruikten elk hulpmiddel om de sensatie te creëren van een seizoensfinale of seriefinale binnen Volume 1″, zei maker van de serie Álex Pina in een verklaring.

Hij voegde eraan toe: “We besloten om in een extreem agressief genre te werken, waardoor The Gang in de problemen kwam. In Volume 2 concentreren we ons meer op de emotionele situatie van de personages. Het is een reis langs hun sentimentele kaart die ons rechtstreeks verbindt met hun vertrek. ”

Bekijk de trailer bovenaan, vooruitlopend op het debuut van La Casa de Papel seizoen 5 Volume 1.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram