TRAILER: Disney+’s nieuwe serie ‘What if…?’ transporteert Marvel-helden naar het multiversum

What if...? trailer Marvel serie Disney Plus

TRAILER: Disney+’s nieuwe serie ‘What if…?’ transporteert Marvel-helden naar het multiversum

Disney+’s nieuwe serie ‘What if…?’ transporteert bekende Marvel-helden naar het multiversum. Ga jij de Marvel-serie kijken?

Disney+ bracht vlak voor het weekend een trailer uit voor de allereerste animatieserie van Marvel Studios, getiteld What If…?. Binnen deze serie zien we de meest iconische personages uit de Marvel Cinematic Universe het multiversum in worden geduwd.

Favorieten zoals T’Challa, Doctor Strange, Killmonger, Iron Man en Thor, verschijnen in de nieuwe serie, die beroemde gebeurtenissen uit MCU-films opnieuw bedenkt en vertaalt naar een rijk van oneindige mogelijkheden.

De trailer begint met Tony Stark die Killmonger (Black Panther) tegenkomt in een oorlogsgebied, waarbij Stark hem vraagt: “Kennen we elkaar?” Deze toevallige interactie vormt de basis voor de rest van de trailer, waarin personages uit verschillende franchises worden samengebracht in herwerkte scenario’s.

“Elk universum is anders”, zegt Ultron. “Elk uniek.” Een mysterieus personage genaamd “The Watcher” legt vervolgens uit dat ze alles observeren wat er in het multiversum gebeurt, maar niet kunnen interfereren.

De serie, geregisseerd door Bryan Andrews en met AC Bradley als hoofdschrijver, wordt op 11 augustus gelanceerd bij Disney+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram