TRAILER: ‘Top Secret UFO Projects: Declassified’ binnenkort te zien bij Netflix

Top Secret UFO Projects: Declassified netflix

TRAILER: ‘Top Secret UFO Projects: Declassified’ binnenkort te zien bij Netflix

De documentaire-serie Top Secret UFO Projects: Declassified is vanaf volgende maand te zien bij Netflix. Bekijk snel de trailer van de UFO-documentaire!

Netflix heeft officieel de nieuwste trailer vrijgegeven voor zijn nieuwe docuserie Top Secret UFO Projects: Declassified. De serie gaat dieper in op het idee dat aliens ​​als buitenaards leven op aarde bestaan en dat de overheid deze kennis al jaren verbergt.

De trailer geeft het publiek een kijkje in enkele van de adembenemende beelden die zouden moeten bewijzen dat buitenaardse wezens bestaan. Zo neemt de opening van de previewclip ons mee door een reeks zwart-witbeelden van buitenaardse figuren met grote ogen die door de woestijn zwerven en UFO’s die in de lucht vliegen. De trailer laat kijkers kennismaken met het verkenningsproces en legt uit waarom de beelden nooit eerder zijn vrijgegeven. De docuserie moet een van de meest diepgaande verkenningen van buitenaards leven op aarde ooit zijn.

Netflix heeft al andere documentaires over het onderwerp, waaronder een die in 2020 is uitgebracht met de titel Alien Worlds, waarin een denkbeeldige wereld van een samenleven met buitenaardse wezens wordt behandeld. Anders dan deze show, lijkt Top Secret UFO Projects: Declassified sterk te geloven dat buitenaardse wezens om ons heen zijn en dat de wereld de waarheid zou moeten weten.

Top Secret UFO Projects: Declassified gaat in première op Netflix op 3 augustus.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram