TRAILER: Netflix’s ‘Cocaine Cowboys: The Kings of Miami’ docu geeft inzicht in de drugsoorlog in Florida

Netflix Cocaine Cowboys: The Kings of Miami docu

TRAILER: Netflix’s ‘Cocaine Cowboys: The Kings of Miami’ docu geeft inzicht in de drugsoorlog in Florida

Netflix’s Cocaine Cowboys: The Kings of Miami docu geeft inzicht in de drugsoorlog in Florida. Check de trailer en bekijk de documentaire vanaf 4 augustus.

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe zesdelige documentaireserie Cocaine Cowboys: The Kings of Miami. De show is een vervolg op de film Cocaine Cowboys uit 2006 en zal zich op dezelfde manier richten op de opkomst van coke in Florida en de drugsoorlog. Netflix verklaarde dat de docuserie voornamelijk zal gaan over “de smokkelaars in Zuid-Florida, die zijn verwikkeld in een van de grootste drugszaken in de Amerikaanse geschiedenis.”

The Kings of Miami duikt dieper in de verhalen van de Cubaanse ballingen Salvador “Sal” Magluta en Augusto “Willy” Falcon. Zowel Sal als Willy waren vermoedelijk Amerika’s grootste distributeurs voor Colombia’s grootste drugskartels. Er wordt beweerd dat het paar in de jaren tachtig meer dan 75 ton cocaïne de VS binnenbracht.

De synopsis van Netflix luidt: “De vrienden van de middelbare school bouwden een gereputeerd imperium van $ 2 miljard, dat Willy en Sal, ook bekend als ‘Los Muchachos’, twee van de grootste beroemdheden van Miami maakte. Terwijl de wetshandhavers hun uitroeiing beraamden, slaagden de wereldkampioen-motorbootracers er tientallen jaren in om vervolging vakkundig te ontlopen en justitie te slim af te zijn, voordat de achtervolging uiteindelijk ten einde kwam.”

De docuserie zoomt dichter in op het verhaal achter de twee en bevat ook interviews met het advocatenteam van het paar, hun dierbaren en de FBI-agfenten die deel uitmaakten van het team dat hen wist te pakken.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami gaat op 4 augustus in première bij Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram