TRAILER: ‘Jackass Forever’ viert een erfenis van ondraaglijke stunts en broederschap

Jackass Forever trailer

TRAILER: ‘Jackass Forever’ viert een erfenis van ondraaglijke stunts en broederschap

Jackass Forever viert een erfenis van ondraaglijke stunts en broederschap. Bekijk de trailer en check de nieuwe Jackass-film medio oktober in de bioscoop.

Paramount Pictures heeft de eerste officiële trailer van Jackass Forever uitgebracht, en het is precies wat je zou verwachten.

De vierde film in de franchise van Johnny Knoxville, Spike Jonze en Jeff Tremaine, biedt middels de trailer een kijkje in zowel de nieuwe als klassieke stunts die de groep zal uitvoeren, waaronder uit een kanon worden geschoten, geslagen worden door een gigantische hand, vechten met een stier en het oplopen van verwondingen. Jackass Forever zal de terugkeer betekenen van bijna alle originele castleden, waaronder Knoxville, Steve-O, Jason “Wee Man” Acuña, Chris Pontius, Dave England, Ehren McGhehey en Preston Lacy, samen met nieuwe toevoegingen Sean “Poopies” McInerney, Odd Future’s Jasper Dolphin en Zach Holmes. Gasten als Eric André, Chris Raab en Tony Hawk zullen ook hun opwachting maken.

De aankomende film markeert het eerste volledige project van de Jackass-crew in 11 jaar, en is ook de eerste zonder wijlen Ryan Dunn en Rip Taylor. Bam Margera zal er ook niet bij betrokken zijn, aangezien hij in februari van dit jaar uit de film werd ontslagen.

Eerder in mei bevestigde Knoxville dat Jackass Forever zijn laatste bijdrage aan de franchise zal zijn. De stuntman werd dit jaar 50 jaar en noemde zijn geluk en gezondheid als redenen voor zijn vertrek. “Je kunt maar zoveel risico’s nemen voordat er iets onomkeerbaars gebeurt”, zei hij. “Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad met de risico’s die ik heb genomen, omdat ik nog steeds rondloop.”

Bekijk de volledige trailer hierboven. De nieuwe Jackass-film draait in oktober in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram