Daniel Craig zegt dat hij helemaal klaar is met het spelen van James Bond na ‘No Time to Die’

no time to die laatste film daniel craig als james bond

Daniel Craig zegt dat hij helemaal klaar is met het spelen van James Bond na ‘No Time to Die’

Daniel Craig is helemaal klaar met het spelen van James Bond na ‘No Time to Die’. De acteur dacht dat hij fysiek niet in staat was om het goed te doen.

no time to die laatste film daniel craig als james bond

James Bond-acteur Daniel Craig heeft gezegd dat hij helemaal klaar is met het spelen van het personage na No Time to Die.

In een nieuw interview met Total Film zei de 53-jarige Engelse acteur dat hij niet dacht dat hij in staat was om na Spectre nog een James Bond-film te maken en dat hij na de komende film absoluut klaar is met de filmfranchise. “Ik dacht dat ik waarschijnlijk fysiek niet in staat was om nog een keer te doen”, zei hij nadat hij zijn meniscus had gescheurd tijdens een slopende shoot van zes maanden. “Voor mij was het erg duidelijk dat ik niet terug zou komen.”

Desondanks besloot hij voor een laatste film te gaan omdat hij voelde dat er een verhaal moest worden afgerond. “We begonnen erover te praten en ik zei: ‘Misschien is er een verhaal dat we hier moeten afmaken – iets dat we begonnen zijn in Casino Royale. Iets met Vesper en Spectre, en iets dat op een bepaalde manier met elkaar verbonden was.’ Het begon te ontstaan. En ik dacht: ‘Hier gaan we.'”

Craig bereikte wat hij van plan was te doen en voegde eraan toe dat No Time to Die een geweldige afsluiting zal zijn van zijn versie van de Britse superspion: “In termen van het sluiten van het verhaal is de cirkel nu voltooid. Het voelt emotioneel bevredigend.”

No Time to Die komt begin oktober uit in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram