Marvel bevestigt ‘Loki’ seizoen 2 voor Disney+

Loki seizoen 2 trailer

Marvel bevestigt ‘Loki’ seizoen 2 voor Disney+

Loki seizoen 2 zal bij Disney+ verschijnen, zo heeft Marvel bevestigd. Tijdens de post-credits scene van Loki seizoen 1 aflevering 6 kwam dit in beeld.

Loki seizoen 2

Marvel heeft officieel onthuld dat het tweede seizoen van Loki op Disney+ zal verschijnen. In de post-credits scene van de laatste aflevering van seizoen 1, is het duidelijk zichtbaar voor fans: “Loki zal terugkeren in seizoen 2”. Er werden geen extra details onthuld over het plot rondom het titulaire personage, gespeeld door Tom Hiddleston.

Loki is momenteel de derde show van Marvel die in première is gegaan op Disney+, maar is de eerste waarvan het tweede seizoen officieel is bevestigd. Elizabeth Olsen, WandaVision-ster, had reeds gezegd dat haar show geen tweede seizoen zou krijgen. The Falcon and the Winter Soldier heeft ook nog geen groen licht gekregen voor een tweede seizoen.

Er is momenteel geen verdere informatie over wanneer het tweede seizoen van Loki zal verschijnen. Variety heeft echter al opgemerkt dat het eerste seizoen van de show linkt naar de aankomende Marvel-film, Dr. Strange in the Multiverse of Madness, die in maart 2022 zal uitkomen. Andere Marvel-shows die onlangs zijn aangekondigd voor Disney+ zijn onder meer Hawkeye, Ms. Marvel , She Hulk en een titelloze serie gericht op de Black Panther-verhaallijn.

Houd ons in de gaten voor updates omtrent Loki seizoen 2.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram