TRAILER: De blinde man keert terug in ‘Don’t Breathe 2′

Don't Breathe 2 bioscoop

TRAILER: De blinde man keert terug in ‘Don’t Breathe 2′

De eerste trailer van Don’t Breathe 2 is hier en de blinde man uit het eerste deel is terug. Het vervolg op de film uit 2016 kom dit jaar naar de bios.

Rodo Sayagues en Fede Álvarez hebben de officiële trailer gedeeld voor hun aankomende actie-horrorthriller Don’t Breathe 2. Een direct vervolg op de film Don’t Breathe uit 2016, toont de nieuwe vervolgfilm de terugkeer van Norman Nordstrom, ofwel The Blind Man (gespeeld door Stephen Lang).

De nieuwe film speelt zich acht jaar na zijn voorganger af, toen een groep jonge inbrekers zijn huis probeerde binnen te komen. Dit vervolg blijft zich concentreren op Nordstrom, die nu samenwoont met een 11-jarige wees, genaamd Phoenix, wiens familie omkwam bij een huisbrand. Het jonge meisje wordt ontvoerd door een groep criminelen, dus The Blind Man moet haar nu redden.

Don’t Breathe 2 gaat in première op 19 augustus. Deze productie is geregisseerd door Rodo Sayagues, bekend als producer van The Texas Chainsaw Massacre en schrijver van het eerste deel. Fede Álvarez nam in tegenstelling tot het eerste deel geen plaats in de regiestoel, maar schreef wel mee aan het script.

Bekijk de trailer nu bovenaan!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram