TRAILER: Horrorfilm ‘Candyman’ eind augustus in Nederlandse bioscoop

Candyman trailer releasedatum bioscoop

TRAILER: Horrorfilm ‘Candyman’ eind augustus in Nederlandse bioscoop

Candyman heeft een releasedatum en draait vanaf augustus in Nederlandse bioscoop. Bekijk snel de trailer van de spannende horrorfilm.

Universal Pictures heeft de tweede officiële trailer onthuld voor de langverwachte horrorfilm Candyman, geregisseerd door Nia Dacosta, geproduceerd door MonkeyPaw Studios van Jordan Peele (Get Out).

De film volgt een volwassen Anthony McCoy (gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II), de jonge jongen die Helen Lyle in de eerste film (1992) redde, terwijl hij terugkeert naar zijn nu opgeknapte buurt, Cabrini Green. McCoy duikt in de legendes en mythen rond Candyman, wat uiteindelijk ertoe leidt dat hij onbewust de angstaanjagende geest in zijn leven uitnodigt.

Deze vierde aflevering van de Candyman-serie – na het derde hoofdstuk, Day of the Dead, die in 1999 arriveerde – heeft een cast met franchiseveteraan Tony Todd, Watchmen’s Abdul-Mateen II, WandaVision’s Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo en meer. De film is geschreven door Dacosta en Peele, in samenwerking met Win Rosenfeld.

Bij de eerste aankondigingen voor de nieuwe Candyman in februari 2019 sprak Todd, die het titulaire personage speelde in de drie voorgaande films, zijn opwinding uit over de comeback van de film met een zegen voor de cast en crew op Twitter.

De film zal op 28 augustus in de bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram