TRAILER: Tony Soprano is terug in ‘The Sopranos’ prequel ‘The Many Saints of Newark’

The Many Saints of Newark trailer

TRAILER: Tony Soprano is terug in ‘The Sopranos’ prequel ‘The Many Saints of Newark’

In The Many Saints of Newark trailer zien we een jonge Tony Soprano opgeleid worden door oom Dickie Moltisanti. Ga jij de prequel van The Sopranos kijken?

Meer dan twee jaar nadat een eerste blik opdook, heeft The Sopranos-prequel The Many Saints of Newark zijn eerste trailer. De film arriveert meer dan 14 jaar na de finale van de baanbrekende tv-show – voor velen de beste serie ooit – en toont hoe wijlen James Gandolfini’s zoon Michael de rol op zich neemt die zijn vader beroemd maakte. We kijken mee hoe de jonge Tony Soprano opgroeit in Newark, New Jersey.

Naast de jonge Tony Soprano in de hoofdrol, bevat de film ook jongere versies van vele andere personages uit de originele serie. In The Many Saints of Newark worden Tony’s latere bondgenoten Paulie “Walnuts” Gualtieri en Silvio Dante gespeeld door respectievelijk Billy Magnussen en John Magaro.

De film concentreert zich op Tony’s relatie met zijn oom Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola) – vader van Christopher – die Tony sterk beïnvloedt en hem op zijn pad zet. De officiële synopsis, die samen met de trailer werd vrijgegeven, legt uit dat Soprano “opgroeit in een van de meest tumultueuze tijdperken in de geschiedenis van Newark en een man wordt, net op het moment dat rivaliserende gangsters beginnen op te staan ​​en de macht van de almachtige DiMeo-misdaadfamilie uitdagen in een steeds meer door rassen verscheurde stad.”

De synopsis introduceert ook Moltisanti, eraan toevoegend dat Tony zijn oom “aanbidt”, “die worstelt om zowel zijn professionele als persoonlijke verantwoordelijkheden te nemen – en wiens invloed op zijn neef zal helpen de beïnvloedbare tiener te maken tot de almachtige maffiabaas die we later zullen zien leren kennen: Tony Soprano.”

David Chase, die de originele serie creëerde en de prequel produceerde, sprak in 2019 met Deadline en beschreef zijn interesse om naar Tony’s jeugd te kijken tijdens raciale spanningen en de Newark-rellen van 1967. “Ik woonde op het moment dat dat gebeurde in een buitenwijk van New Jersey en mijn vriendin werkte in het centrum van Newark”, zei Chase in dat interview. “Ik was gewoon geïnteresseerd in het hele Newark rellengebeuren. Ik begon na te denken over die gebeurtenissen en de georganiseerde misdaad, en ik raakte geïnteresseerd in het mengen van die twee elementen”, vertelde Chase aan Deadline. “De maffia was in die tijd erg gepolijst, hoe ze zich kleedden en wat ze deden. Die tradities werden losser gevolgd in de serie. Dat waren toen nog geen jongens die trainingspakken droegen.”

Bekijk de trailer van The Many Saints of Newark bovenaan en verwacht de film medio oktober 2021 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram