TRAILER: Neill Blomkamp met bovennatuurlijke horrorfilm ‘Demonic’

Demonic trailer nieuwe horrorfilm Neill Blomkamp

TRAILER: Neill Blomkamp met bovennatuurlijke horrorfilm ‘Demonic’

Neill Blomkamp is terug met de bovennatuurlijke horrorfilm Demonic. De regisseur noemt het project een crossover tussen science-fiction en horror.

District 9 en Elysium-regisseur Neill Blomkamp heeft zojuist de eerste trailer uitgebracht voor Demonic, zijn aankomende bovennatuurlijke horrorfilm.

Volgens de korte synopsis van de film volgen we in de film de reis van een jonge vrouw die angstaanjagende demonen loslaat wanneer bovennatuurlijke krachten in het spel komen nadat ze herenigd is met haar moeder. Blomkamp zelf ging in een recent interview met Entertainment Weekly dieper in op het plot: “Het hoofdpersonage is een meisje wiens moeder is vervreemd”, zei hij. “In de loop van de film wordt ze een soort van herenigd met haar moeder en leren we over een gek achtergrondverhaal waarvan ze zich niet bewust was. Ik zou zeggen dat het een kruising is tussen sciencefiction en horror.”

De regisseur legde verder uit dat hij al geruime tijd geïnteresseerd was in het maken van een low-budget horrorfilm, waarbij hij inspiratie putte uit andere projecten in de categorie, zoals Paranormal Activity. “Ik ben al heel lang erg geïnteresseerd in films als Paranormal Activity en projecten met een lager budget die behoorlijk angstaanjagend zijn, en dus zijn we gewoon aan dit concept begonnen”, vervolgde hij. “Het groeide en het werd groter dan films als Paranormal Activity, maar het was eigenlijk uit hetzelfde hout gesneden. Dus dat is wat het is.”

Bekijk de nieuwe trailer bovenaan en verwacht de bioscooprelease van Demonic medio augustus.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram